Forum: Depresja
Temat: gabinet ROZMOWA (1)
- http://www.psychiatria.pl/forum/gabinet-rozmowa/watek/761901/1.html#p761901http://www.psychiatria.pl/forum/gabinet-rozmowa/watek/761901/1.html gabinet ROZMOWA Gość
TERAPEUTA / COACH / TRENER
(Warszawa)
Osoba z ponad-siedmioletnim doświadczeniem w pracy z klientami (sprzedaż, zarządzanie, coaching, trenowanie, szkolenia, itp.)
OFERUJE usługi:
- terapia,
- coaching,
- trening umiejętności
- szkolenia
w nowo-otwartym gabinecie ‘ROZMOWA’
Umów się na wizytę jeśli:
- dotykają Cię problemy w życiu prywatnym, miłosnym, rodzinnym, zawodowym – czujesz się osamotniony, odczuwasz często smutek, martwi Cię bardzo poważny problem, brakuje Ci rozmowy/wsparcia, jesteś „na życiowym zakręcie”, zawiodłeś się na kimś bliskim, musisz podjąć trudną decyzję, odczuwasz pierwsze objawy depresji lub wypalenia zawodowego; straciłeś bliską osobę i nie możesz sobie z tym poradzić, prowadzisz stresujący tryb życia, itp.;
- uczestniczyłeś już kiedyś w terapii lecz nie przyniosła ona pożądanych efektów;
- nie radzisz sobie w relacjach międzyludzkich (chciałbyś zwiększyć świadomość oraz posiąść umiejętność bycia w relacjach);
- brakuje Ci społecznego przewodnika przy awansie, stracie pracy, zmianie pracy, przeprowadzce, przyjściu na świat nowego członka rodziny itp.;
- szukasz sposobów na pobudzenie kreatywności, szukasz nowych inspiracji, chcesz nauczyć się sztuki odkrywania;
- chcesz stworzyć atrakcyjny wizerunek siebie (swojej firmy, marki) w sieci;
- chcesz zwiększyć swoją produktywność, nauczyć się zarządzania czasem/karierą;
- potrzebujesz szkolenia dla siebie (lub swoich pracowników) z dziedzin: ZZL, Rozwój Osobisty, Relacje Międzyludzkie, Samo-motywacja itp.
GWARANTUJĘ DYSKRECJĘ ORAZ EFEKTYWNĄ POMOC.
Dogodne godziny przyjęć.
Wolne terminy już od 14.10.2013
Zadzwoń i zapisz się już dziś: 886-682-964
lub napisz e-mail jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na: gabinet.rozmowa@o2.pl
Ceny regularne pierwszej i drugiej konsultacji: 50zł
Ceny kolejnych wizyt ustalane indywidualnie już na drugim spotkaniu. - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Kocham żonatego
Nie wiem jak sobie z tym poradzić... Zakochałam się w żonatym facecie, z...
Forum: Depresja - Zdrada i depresja zdradzającego
Witam!W kilka miesięcy po urodzeniu się naszego drugiego dziecka mąż...
Forum: Depresja - Problem z życiem.
Witam wszystkich. Na początku przepraszam za bezsensowny wpis, nie czytajcie od razu...
Forum: Depresja - Depresja - Rok szkolny a szpital psychiatryczny
Hey,mam pytanie odnośnie depresji, a konkretniej jeśli psycholog zdiagnozuje u mnie...
Forum: Depresja
- Tematy:
- depresja
- emocje
- napęd
- zaburznia nastroju
- nerwica