Forum: Psychoterapia
Temat: Oddział Psychiatryczny w Krakowie; dzienny, czy stacjonarny? Babiński, czy Kopernika? (1)
- http://www.psychiatria.pl/forum/oddzial-psychiatryczny-w-krakowie-dzienny-czy-stacjonarny-babinski-czy-kopernika/watek/1135760/1.html#p1135760http://www.psychiatria.pl/forum/oddzial-psychiatryczny-w-krakowie-dzienny-czy-stacjonarny-babinski-czy-kopernika/watek/1135760/1.html Oddział Psychiatryczny w Krakowie; dzienny, czy stacjonarny? Babiński, czy Kopernika? Gość
Witajcie,
piszę przede wszystkim do tych, którzy byli lub znają kogoś kto był na oddziale psychiatrycznym w Krakowie. Zwłaszcza do osób z zaburzeniami osobowości.
Mój psychiatra zdiagnozował u mnie właśnie zaburzenia osobowości. Proponuje mi leczenie na oddziale ze wskazaniem na terapię indywidualną, mam do wyboru stacjonarny na Babińskiego i dzienny na Kopernika.
W każdym razie poważnie się nad tym zastanawiam. W zasadzie to chętnie poszłabym na stacjonarny, żeby jak najintensywniej się leczyć ale... mój mężczyzna.
Mój ukochany mężczyzna, z którym mieszkam, w którego ramionach zasypiam każdej nocy. Z którym byłabym rozdzielona.
Dlatego się waham. Dlatego potrzebuję waszych wyczerpujących odpowiedzi.
Powiedzcie mi proszę, czy jest sens iść na dzienny oddział na Kopernika? Jak wyglądają zajęcia? Jak często są spotkania indywidualnie z terapeutą?
I jak wygląda sprawa, jeśli chodzi o wyjścia, przepustki itp na Babińskiego?
Ogólnie, który oddział bardziej polecacie, np. ze względu na personel, sposób traktowania itp? - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Psycholog i jej kontakt z policją.
Cześć wszystkim. Zacząłem chodzić na terapię do psycholog i powoli...
Forum: Rehabilitacja psychologiczna - Zaburzenia z płciom
Witam! Mam pewnego rodzaju problemy z określeniem u siebie płci. Otóż...
Forum: Rehabilitacja psychologiczna - Problem z chłopakiem
Witam chciałam przedstawić swój problem jestem z chłopakiem 5 lat...
Forum: Psychoterapia - świadczenia rehabilitacyjne...
Witajcie, mam zdiagnozowaną psychozę f-23. Leczenie się od 2014 roku, od tego...
Forum: Rehabilitacja psychologiczna
- Tematy:
- psychiatria
- psychologia
- psychika