Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Problem z chora matka chora na depresje Przymusowe leczenie jedyne WYJSCIE! (1)
- http://www.psychiatria.pl/forum/problem-z-chora-matka-chora-na-depresje-przymusowe-leczenie-jedyne-wyjscie/watek/55095/1.html#p55095http://www.psychiatria.pl/forum/problem-z-chora-matka-chora-na-depresje-przymusowe-leczenie-jedyne-wyjscie/watek/55095/1.html Problem z chora matka chora na depresje Przymusowe leczenie jedyne WYJSCIE!
Witam wszystkich forumowiczów.
Moj problem polega na tym ze mamy problem z matka cierpiaca na depresje nie wiem czy to fachowe okreslenie. Jest to bardzo ciezki przypadek musimy ja skierowac na leczenie przymysowe gdyz ona twierdzi ze jest zdrowa tylko my jestesmy chorzy..
Byla juz na leczeniu 3 razy teraz wie co ja czeka... Ona o sobie mowi ze jest swieta i jest prorokiem wiem jak to sie czyta ale tak jest niestety. Jej zachowanie bardziej przypomina kogos opentanego niz swietago.,.. Ostatnio wszystko bardzo sie nasililo. Ma ona jakies leki boi sie wszystkiego potpiera dzrzwi, psy kiedy nas nie ma caly czas sa spuszczone a dom zamkniety. Przez jej zachowanie przestala nas odwiedzac rodzina wola olac rodzine niz jej pomoc.. trudno nikt nas nie odwiedza bo ona do kazdego ma pretensje wyzywa kazdego od Kur..i ***..do mnie nie przychodza kumple, kolezanki bo nie chca sie spotykac z moja matka po prostu ludzie sie jej boja..o ojcu mowi ze jest ***... i ze sie ***.. my staramy sie jak mozemy ale ona psuje opinie calej rozdzinie po prostu kazdy w rodzinie wstydzi sie jej. czasem jak dostaje tzw ataku zlosci to tak sie dzrze ze slychac ja w prominiu 300 m tata juz nerwowo nie wytrzymuje jak cala rodzina przebywanie z takim czlowiekiem kompletnie wykancza ludzi najlepiej jak jest sama w domu psy sa spuszczone a nas nie ma .. rodzine ma za wrogow jak z reszta kazdego nie ma dnia zeby byla spokaja zawsze cos jest nie tak jeszcze dlugo bym mogl pisac o tym co ona wyprawia ale tu nie chodzi o to prosze co mam zrobic by oddac ja na leczenie bo trudno wytrzymac ta sytuacje chodzi mi jakie zaswiadczenia itp mam nadzieje ze ktos odpowie na ten post wiem ze wielu lekarzy przeczyta tego posta wiec prosze napiszcie co mam zrobic by oddac ja na leczenie!!!!!!!!!!!Ostatnia edycja: - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Proszę o pomoc..
Wszystko zaczęło się od ostatniej imprezy,strasznie przesadziłem z...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Jak pomóc osobie z nerwicą natręctw i objawami depresji?
Dzień dobry,W Internecie natknąłem się na pewną osobę z...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Rodzina chyba mnie wykańcza...
Mam taki problem, że mam dość sporą rodzinę, której stosunki z...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Nie mam się komu wygadać
Mam powaloną lekko rodzinę. Nie będę tu wchodzić w...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego