Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Promocja publikacji "Zwrotnica. Nasze psycho-narracje" (1)
- http://www.psychiatria.pl/forum/promocja-publikacji-zwrotnica-nasze-psycho-narracje/watek/551805/1.html#p551805http://www.psychiatria.pl/forum/promocja-publikacji-quot-zwrotnica-nasze-psycho-narracje-quot/watek/551805/1.html Promocja publikacji "Zwrotnica. Nasze psycho-narracje" Gość
Myślę, że to spotkanie i publikacja powinny zainteresować lekarzy, psychologów, ale też wszystkich chorych i ich rodzin, którzy by chcieli usłyszeć/przeczytać o czyimś doświadczeniu chorowania i zdrowienia.
Promocja publikacji "Zwrotnica. Nasze psycho-narracje"
29 listopada 2011 r. o godz. 16.00 w warszawskim Traffic Club przy ul. Brackiej 25, odbędzie się promocja publikacji "Zwrotnica. Nasze psycho-narracje". Autorami narracji jest młodzież (15-25 lat) związana z Ośrodkiem Rehabilitacji Socjopsychiatrycznej w Zagórzu k. Warszawy. Wstęp wolny.
Publikacja powstała w ramach realizowanego przez Stowarzyszenie na rzecz Wsparcia i Rozwoju PROGRES projektu "Ja też mam talent", finansowanego ze środków Samorządu Województwa Mazowieckiego.
W publikacji znajdują się opowieści młodzieży, byłych i obecnych mieszkańców Hostelu - Ośrodka Rehabilitacji Socjopsychiatrycznej w Zagórzu k. Warszawy, o walce z chorobą i trudnej drodze do zdrowia.
Spotkanie promocyjne poprowadzi red. Małgorzata Wiśniewska z PANORAMY/TVP 2
Serdecznie zapraszamy! Wstęp wolny.
miejsce: Traffic Club, Bracka 25, Warszawa, woj. mazowieckie
data wydarzenia: 2011-11-29
organizator: Stowarzyszenie na rzecz Wsparcia i Rozwoju Progres
adres: 05-462, woj. mazowieckie
e-mail: stowarzyszenie.progres@gmail.com
źródło: Stowarzyszenie na rzecz Wsparcia i Rozwoju PROGRES
autor: Seweryn Kasprzak
2011-11-18, 12.40
wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/704094.html - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Kontrolujący wszystko partner
Mam chłopaka który mnie totalnie kontroluje, messenger, fb, poczta, telefon.....Mam...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - protokoły szyfrujące -do Admina
Typowe symptomy działania intruzówPowtarzanie się podejrzanego działania....
- Nie mam się komu wygadać
Mam powaloną lekko rodzinę. Nie będę tu wchodzić w...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - obsesja i depresja w jednym
Witam,Nigdy nie korzystałam z tego typu stron,ale czuję,że muszę....
Forum: Kółko wsparcia psychicznego