Forum Depresja - grupa dla pacjentów i rodzin

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Depresja - grupa dla pacjentów i rodzin
  • Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 01-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 06-09-2010, 23:04
  • Ilość członków 128
  •  
  • Tematów na forum: 55
  •  
  • Artykuły: 27
  •  
  •  
  • Porady: 8
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (5.0)
Czym jest i jak sobie z nią radzić? Jak rozpoznać czy to depresja? Nie bój się pytać.

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Coaxil
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin
Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Coaxil

• Data dodania: 02.08.2010 18:43

Coaxil biorę od listopada 2009 roku w związku z zespołem jelita drażliwego. Ból w podbrzuszu związany z tą dolegliwością minął po 2 tygodniach brania leku. Tak, że polecam go gorąco, tym bardziej, że nie odczuwam zadnych skutków ubocznych typu senność, otępienie itp. Wręcz przeciwnie powrócił mi dobry humor i nie przejmuję się zbytnio tym co złe dookoła mnie. Co do jazdy samochodem to nie zauważyłam u siebie nic niepokojącego - jeżdżę codziennie do pracy około 30 km i wszystko jest ok.

• Data dodania: 30.07.2010 11:06

Coaxil zażywam 3 tydzień 3 razy po jednej tabletce, a doraźnie 1/2 tabletki ataraxu. Już widzę ogromną poprawę. Moim problemem było spięcie mięśni karku, gula w gardle, ani odkaszlnąć, ani odchrząknąć i wtedy lęk, nakręcanie się. Okropne!!!!! Od kilku lat a to praca na dwóch etatach, mało odpoczynku, w ubiegłym roku choroba nowotworowa mojego przyjaciela i w momencie, kiedy nastapił taki spokój, rozluźnienie to odezwała się nerwica z depresją. Przez cały czas jeżdżę samochodem. Mam 57 lat i myślę, że Coaxil mi pomoże i wrócę do mojej zawsze uśmiechniętej buzi. Życzę powodzenia innym.

• Data dodania: 27.07.2010 13:04
Gość 2008-10-03 09:42:00 czy ktos szerzej o moglby napisac o jezdzie samochodem? dodam ze dowozic dzieci musze codzien do szkoly, tym wiekszego stracha teraz mam

Mnie psychiatra powiedzial, ze ten lek jest zalecany dla zawodowych kierowcow wiec powinno byc w porzadku ale jak wiadomo - kazdy organizm reaguje inaczej - musisz po prostu siebie obserwowac. Powodzenia! wink
  • Data dodania: 06.07.2010 20:02

A to ciekawe co tu piszecie. Dostałem od neurolożki Coaxil 3 miesiące temu na kłucia w okolicy serca i stan nerwicowy. Jem ten lek jak cukierki bez zadnych efektów 1-0-1. Tzn. złych efektów. Normalnie prowadzę auto. Dobrze jak zwykle śpię. Na imprezach przynajmniej co 2 tygodnie wypijam do kwaterki wódki, lub 4 piwa. Kłucia jakby ustały, możliwe, z działania leku. Ale żeby jakieś zawroty, euforie, nic z tego.

• Data dodania: 26.05.2010 01:21

Ja stosuję coaxil 4 tyd. i to co moge przyznac: - czasami czuje sie jakbym byl nacpany tzn inaczej a po alkoholu to juz na 100 % faza wchodzi do glowy kiedys bylem z dziewczyna na imprezie wypilem ze 300 ,l wodki i nie moglem przestac tanczyc a to znaczy ze byla faza ....takze nie polecam laczenia jednego z drugim, ogolnie mi sie micha smieje po nim tylko czy to nie wyglada z boku ironicznie ??!!!

Reklama

Reklama