2 użytkowników online: 4700

Forum Odchudzanie i dieta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Odchudzanie i dieta
  • Założyciel: Maciej
  •  
  • Data powstania: 01-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 31-07-2010, 22:44
  • Ilość członków 47
  •  
  • Tematów na forum: 42
  •  
  • Artykuły: 10
  •  
  •  
  • Porady: 4
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.2)
Skuteczne odchudzanie - czy coś takiego istnieje?

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
NIE MOGĘ PRZESTAĆ BRAC MERIDII...
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin

Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: NIE MOGĘ PRZESTAĆ BRAC MERIDII...

• Data dodania: 15.05.2010 16:03

prosze do mnie nie wypisywac na maila : agajar36@wp.pl i nie wypytywac o meridie poniewaz JEJ NIE POSIADAM! prosze nie wypisywac jakichs postow polecajacych bo JA MERIDI NIE MAM!
owszem mialam 6 opakowan za czasow jak meridia byla LEGALNA!!! teraz jest zakaz sprzedazy takich lekow w polsce wiec nigdzie jej nie dostaniecie!!!
mam dosc odpowiadania na bzdurne maile i wymysly!!!
nie handluje lekami, nie pracuje w aptece wiec dajcie sobie spokoj bo ode mnie ich nie otrzymacie! wiec bardzo prosze uszanowac moja prosbe!i zawracac glowe innym ludziom!!!!!!!!!

• Data dodania: 25.03.2010 11:39

witam smile biore meridie15 już pł roku,przy wzroście 165 po porodzie ważyłam 98km,od wieku o=dojżewania mam opsesje na widok swojej figury,meridia pomogła mi zżucić 20kg,kiedy ją odstawiłam zaczełam tyć wię wrciłam do jej zażywania i teraz strasznie się boje bo kończy mi się zawartość opakowania a meridie wycofali z aptek i co mam robić!!!!!!!!!!!!!!! cry

• Data dodania: 09.02.2010 01:11

Ja biorę meridię 15 już od ponad roku i nie potrafię się od niej uwolnić ważyłam 99kg a teraz 50 pzy wzroście 167cm. jest ciężko ją odstawić,boje się że przytyje,gdy już mam zamiar ją przestać brać ,czuje wewnętrzny niepokj strach pzed nadmiarem wagi .Ona jest jak intruz od ktrego niepotrafię się uwolnić. exclaimcry

• Data dodania: 30.09.2009 11:12

witam,ja biore meridie od 4 dni moja waga to 100 kg wzrost 165 cm,dziwie sie ze lekarz przepisuje komus meridie przy wadze 52 kg obled,moze to juz obsesja na punkcie odchudzania gdybym tyle wazyla to bylabym szczesliwa i tylko jakis fitnes zaliczyla,pozdrawiam

• Data dodania: 22.09.2009 22:58

Przepraszam za bledy w pisowni.to ze zmeczenia.pozdrawiam

Reklama

Reklama