1 użytkowników online: 4717

Forum Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 16-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 31-07-2010, 21:16
  • Ilość członków 323
  •  
  • Tematów na forum: 7012
  •  
  • Artykuły: 40
  •  
  •  
  • Porady: 8
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.4)
Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Psychopata a miłość?
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin

Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Psychopata a miłość?

• Data dodania: 22.04.2010 00:21

nie jestem lekarzem i nie ma profesjonalnej wiedzy w tym temacie. ale sądzę, że "miłość" pojmowana przez psychopatę może odbiegać od 'miłości" rozumianej przez osobę zdrową. może się ona zakochać na swój sposób.

• Data dodania: 21.04.2010 13:42

Psychopata może rzeczywiście oczarować ,na początku kobieta może czuć się jak w niebie ale tak naprawdę sa to puste odczucia i nie ma w tym nic głębokiego i gdy w końcu pokaże swoją prawdziwą narturę kobiecie nie pozstaje nic,a cenę jaką zapłaci za zwiazek z psychopatą jest ogormna i może zaważyć na dalszym życiu.Psychopata nie jest w stanie kobiecie dać czegokolwiek dobrego.

• Data dodania: 13.03.2010 04:42

Moim zdaniem osoba o psychopatycznej osobowosci pragnie czuc ale nie potrafi albo nie chce z racji strachu przed zranieniem.Stara sie znalezc w sobie emocje uczucia ale blokada w psychice powoduje obojetnosc ktora jest recepta na poczucie bezpieczenstwa.Osoba taka moze jedynie starac sie o dobre samopoczucie partnera gdy sama nie moze sie pogodzic ze swoja slaboscia...tak mysle ale czy czuje?

• Data dodania: 12.03.2010 21:29

Psychopata z psychopatką musi się dobrać wtedy sobie nikt na głowę nie da wejść czy się zdominować. Jeśli kobieta miała brutalnego tatusia i toksykomaniaka to będzie takiego mężczyzny sobie szukać.
Może też być tak, że żona jest psychopatka i na mężu się znęca psychicznie lub fizycznie, a np. wychodzi to po ślubie i nie mogą się rozstać, bo dom mają razem i podział majątku komplikuje się i dzieci są.
Psychopaci np. są na naszej-klasie (internetowy narcyzm) i szukają w sieci swoich ofiar. Jeśli mężczyzna jest sam koło trzydziestki i ogłasza się w internecie to już jest to podejrzane. Często oni skrywają drugą twarz i prowadzą podwójne życie. Powaga na zdjęciu do obiektywu aparatu albo podstępny uśmiech. Najlepiej zrobić wywiad środowiskowy.
Nie wiadomo na kogo można trafić w internecie jak i na dyskotece . . .
Często pada hasło z ust kobiety wyszłam za potwora . . . no właśnie "wyszłam".

• Data dodania: 11.03.2010 18:06

Jestem psychopatom i powiem tak. Jeśli jestem z kimś w związku to kobieta przeważnie jest w niebie. Umiem ją oczarować aż przesadnie choć mnie to tylko dobrze bawi gdyż kontroluje... Psychopata nieodczuję motylków w brzuchu albo typowego zakochania. Choć będąc z psychopatom nie będziesz w stanie wyobraźić sobie lepszego faceta.....

Reklama

Reklama