moja jedyna radoscia jest moj pies...wole go od ludzi...serio...przewyzsza madroscia nie jednego czlowieka...nie zabijajcie sie ludzie...koniec swiata wkrotce..zyjcie tak jakby mialo to nastapic jutro...pelnia zycia...
Ostatnie posty w wątku: Jak skutecznie popełnić samobójstwo?
moja jedyna radoscia jest moj pies...wole go od ludzi...serio...przewyzsza madroscia nie jednego czlowieka...nie zabijajcie sie ludzie...koniec swiata wkrotce..zyjcie tak jakby mialo to nastapic jutro...pelnia zycia...
Sebo jeden czytałam.. smutne bardzo to co piszesz.........lekiem moze być wszystko, tak miłość chyba takim najlepszym......ale czy tym lekarstwem nie moze być to co nas cieszy, sprawia przyjemność.....czasem małe rzeczy wiele szczęscia i radości potrafią dać człowiekowi......może to chodzi o to że ludzie nie umieją się cieszyć drobnostkami.......mnie po tej zimie wprawia w radość widok za oknem jak wszystko budzi się do życia z pierwszymi promykami słońca.....we wszystkim można odnaleźć odrobinę radości..... A Tobie życzę abyś miłość odnalazł....
Droga mare,więcej szczegółów napisałem w tematach pt: toksyczni rodzice oraz czy są tutaj odratowani samobójcy.Myślę ze jedynym lekarstwem na to jest miłość o ile istnieje-to znaczy miłość rozumiem jako-wsparcie psychiczne,kiedy wiem że drugiej osobie zależy na mnie,że tęskni,że potrzebuje mojej obecności,dotyku i czułości.To jest chyba jedyne lekarstwo na samobójstwo
Witaj Sebo.
No niestety powstał taki temat i to dawno .....i wciąż ma zainteresowanie, dlatego ciesze się że piszesz .....i trafiłeś tutaj, twoje trudne przeżycia mogą tu pomóc wielu osobą........Twoja pomoc może tu być bardzo cenna......dziękuje i pozdrawiam
Dlaczego znalazł się tutaj taki śliski i niebezpieczny temat?Jestem sam po dwóch samobójczych próbach,ale nie będe odpowiadał na pytanie jak je skutecznie popełnić,ponieważ podżeganie i namawianie do tego jest niemal przestępstwem-myślę że zamiast namawiać,lepiej przeciwdziałać,więc zanim ktoś sobie krzywdę zrobi,niech do mnie napiszę bo łatwiej sobie radzić wspólnie jako towarzyszach niedoli
Psychiatria (rozwiń)
O zdrowiu - choroby cywilizacyjne (rozwiń)