użytkowników online: 3869

Stres w pracy

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Jak sobie radzić ze stresem, formy relaksu, idealne miejsce pracy.
       O grupie Forum  Wiadomości (83) Artykuły (26) Porady (13) Społeczność (33) Szukaj  

Forum - Stres w pracy

Kobieta Biznewoman [4]

• Dodano: 21-05-2010, 10:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      Słuchajcie coraz więcej kobiet zakłada swoje małe firmy. Dużo z nich sie wybija i robią naprawdę świetną karierę. Tak sobie myśle że może warto spróbować...Tylko czy to kwestia osobowości aby się nie poddać czy warto poprostu iśc za swoimi marzeniami??

Jak jest między nami jakaś babka która prowadzi własny biznes niech sie odezwie i podzieli swoimi doświadczeniami.

Ellka
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      edytowano: 21-05-2010, 10:38
      • Dodano: 02-06-2010, 14:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie mam swojej firmy, ale postanowiłam się wypowiedzieć, gdyż mam wielu znajomych prowadzących swoje działalności gospodarcze.
      Kobietom wystarczy chęć sprawdzenia się, motywy utrzymania i rozwijania swoich zainteresowań.

chęć - motywacja - pasja

jest wielu prawników dających rady przez net albo telefonicznie - nie ma się czego obawiać, księgową możesz znaleźć nawet wśród znajomej, a rodzina i przyjaciele, dzieci Cię wesprą. Możesz uzyskać dotacje unijne.

Wiem, że kobiety mają w sobie wiele determinacji, a własny interes to przez kilka lat Twoje życie na to również się przygotuj.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Wystarczy uwierzyc, potem wierzyć i działać używając swojego uroku. Doskonalić się a wszystko się uda.

Chciałabym mieć kiedyś swoją firmę, tworzyć ją od podstaw i patrzeć jak rozkwita i przynosi zyski.
      Na razie jednak brak mi i wiary i pomysłu

Ale trzymam kciuki za inne babki
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Witam, chciałabym Wam polecić świetne programy do prowadzenia firmy zarółwno dotyczące księgowości, jak i prognoz oraz ocen. Dzieki nim łatwiej Wam będzie prowadzić różnego typu zestawienia, które z pewnością ułatwią dogląd tego, co ważne, czyli zarobków i strat.
      Ja czytałam o tych programach na forach i dzieki temu właśnie się skusiłam i powiem szczerze. że nie żałuję. Użytkuję m.in.: Małą Księgowość, Prognozę Finansową w Excelu, Faktury Express 6 2010.
      Gdzie to znalezc? Ja zakupiłam na analizafinansowa.net

Polecam i pozdrawiam

Maria
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje