użytkowników online: 4239

Stres w pracy

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Jak sobie radzić ze stresem, formy relaksu, idealne miejsce pracy.
       O grupie Forum  Wiadomości (83) Artykuły (26) Porady (13) Społeczność (33) Szukaj  

Forum - Stres w pracy

Zdrowie a praca [4]

• Dodano: 02-08-2011, 15:15
      •  
      •  
      •  
      •  
      Cześć. Nie wiem czy pisze w dobrym dziale. Czy praca może doprowadzić to przemęczenia organizmu i doprowadzić do choroby? Wczoraj po pracy w domu poczułem lekka gorączkę. Automatycznie nie czuję głodu i jak coś mam zjeść to muszę się do tego zmusić. Jedyne co mogę robić to pic herbatę. Jeśli jutro będę się tak czuł jak dziś to z samego rana idę do pracy. Dodam, ze pracuję w markecie gdzie zawsze jest hałas.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      zależy, jak długo już tam pracujesz i kiedy byłeś na urlopie smile
      może, ale nie musi to być syndrom wypalenia zawodowego, albo jego początki...

najlepsza rada - zmienić pracę, ale w dobie szalejącego bezrobocia... lepiej jest radzić, niż realizować...

życzę powodzenia i znajdź ucieczkę w rodzinie, znajomych, przyjaciołach, by zapomnieć o trudnościach i przeszkodach w "robocie", może się uda...
      może jakieś warsztat czy treningi relaksacyjne...
      pozdrawiam biggrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Może tak być,że organizm jest zmęczony z przemęczenia pracą. Nie powinno się pracować więcej niż 8 godzin.
      Można zmienić pracę jeżeli obecna nie odpowiada.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 17-10-2011, 18:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      Moim zdaniem szkoda zdrowia tanim kosztem dla pracy. Tak to jest zmęczenie . Mogę to powiedzieć na własnym przykładzie. Ja też tak miałam, ale nie poddawałam się.Pracowałam pomimo młodego wielu. Teraz nie pracuje.Odczuwam brak pracy.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje