2 użytkowników online: 4577

Szczegóły grupy

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Depresja - grupa dla pacjentów i rodzin
  • Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 01-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 30-07-2010, 11:06
  • Ilość członków 124
  •  
  • Tematów na forum: 55
  •  
  • Artykuły: 27
  •  
  •  
  • Porady: 8
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (5.0)
Czym jest i jak sobie z nią radzić? Jak rozpoznać czy to depresja? Nie bój się pytać.

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

Coaxil [216]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (2.5)

• Ostatni post w tym wątku
  •  
  • Data dodania: 30-07-2010, 11:06
  •  
  •  
  •  
  •  

Coaxil zażywam 3 tydzień 3 razy po jednej tabletce, a doraźnie 1/2 tabletki ataraxu. Już widzę ogromną poprawę. Moim problemem było spięcie mięśni karku, gula w gardle, ani odkaszlnąć, ani odchrząknąć i wtedy lęk, nakręcanie się. Okropne!!!!! Od kilku lat a to praca na dwóch etatach, mało odpoczynku, w ubiegłym roku choroba nowotworowa mojego przyjaciela i w momencie, kiedy nastapił taki spokój, rozluźnienie to odezwała się nerwica z depresją. Przez cały czas jeżdżę samochodem. Mam 57 lat i myślę, że Coaxil mi pomoże i wrócę do mojej zawsze uśmiechniętej buzi. Życzę powodzenia innym.

• Data dodania: 19-07-2007, 16:07
  •  
  •  
  •  
  •  

Jak się czujecie po Coaxilu?
[addsig]

Kuba46
  • Data dodania: 24-07-2007, 22:55
  •  
  •  
  •  
  •  

Brałam Coaxil przez dosc długi czas. Lek jest dośc delikatny i rzeczywiście pomaga, mimo że trzeba długo czeka na efekty. Problemy też są kiedy się odstawia lek. Ja przeszłam to dośc gwałtownie i dopiero po czasie wszystko się unormowało. Może by to skutek odstawienia podawanej substancji, lub pogorszenia się stanu zdrowia psychicznego. Jednak sam Coaxil polecam, jeżeli zaburzenia nie są zbyt zaawansowane i nie chce się brac silnych lekarstw.

• Data dodania: 25-07-2007, 00:52
  •  
  •  
  •  
  •  

Ja także polecam coaxil, miałam straszne problemy rodzinne i gdyby nie ten lek byłoby bardzo żle, po nim czułam się bardziej obojetna na wszystko i całkowicie wyluzowana do tego powrócił mi dobry humor, brałam go około 1,5 roku mniej nie ma sensu bo działa pomalutku ale spokojnie i potem trzeba długo stopniowo schodzić z dawki.

Pozdrawiam, Gosia!

• Data dodania: 02-12-2007, 19:41
  •  
  •  
  •  
  •  

Hej ja biore ten lek ale jest słaby i zle się czuje ponieważ biorę go dopiero 3 tygodnie nie wiem dla czego ale czasami drentwieje mi jezyk i wiem że dzieje sie to na tle nerwowym

• Data dodania: 02-12-2007, 19:43
  •  
  •  
  •  
  •  

Hej ja biore ten lek ale jest słaby i zle się czuje ponieważ biorę go dopiero 3 tygodnie nie wiem dla czego ale czasami drentwieje mi jezyk i wiem że dzieje sie to na tle nerwowym

• Data dodania: 03-12-2007, 12:05
  •  
  •  
  •  
  •  

ten lek nie pomógł mi w cięzkiej depresji.

• Data dodania: 29-12-2007, 16:16
  •  
  •  
  •  
  •  
czy po tym leku moga wystapic bole glowy? Biore go od jakis 2 tygodni i od paru dni miewam takie bole nie wiem migrenowe?!
  • Data dodania: 02-01-2008, 22:05
  •  
  •  
  •  
  •  

ja biorę coaxil od miesiąca i powiem że trochę poprawia samopoczucie. na początku odczuwałam straszną senność i zmęczenie. na początku może być dość ciężko bo nawet ręce mi drżały ale teraz nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. więc głowa do góry organizm musi się przyzwyczaić

• Data dodania: 25-01-2008, 20:16
  •  
  •  
  •  
  •  

Ja biore ten lek od tygodnia. Zaczynam odczówać pierwsze efekty jego działania. z osoby snującej tzw. "teorie spisku" zminiam się w bardziej obojętną na otoczenie. Jeżeli tak będzie dalej to będę bardzo zadowolona

• Data dodania: 27-01-2008, 09:04
  •  
  •  
  •  
  •  

biore od ponad tygodnia, teraz mam z 2 tab. przejść na 3, ale czuje sie fatalnie, robi mi sie słabo, mam lekkie zawroty, rano budzę się z lękiem i dusznościami, czy tak na poczatku ma być, na ulotce jest mnało objawów nieporządanych,a lek jest raczej dobrze tolerowany, dodam, że jestem niskociśnioeniowcem