Depresja - grupa dla pacjentów i rodzin

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.4)
      Czym jest i jak sobie z nią radzić? Jak rozpoznać czy to depresja? Nie bój się pytać.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (28) Porady (9) Społeczność (253) Szukaj  

Forum - Depresja - grupa dla pacjentów i rodzin

: ( [3]

• Dodano: 21-01-2012, 18:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie che mi się żyć . Mam dosyć ojciec zostawił mnie jak miałam 6 lat . Matka mieszka zemną ale się nie interesuję . Jest mi strasznie ciężko mam 13 lat nie umiem sobie ze wszystkim poradzić . Dla mojej matki najważniejsze jest to żeby wyjść z domu a ja siedzę na komputerze i nic innego nie robię . Chce się już wyprowadzić z tego domu wariatów nigdy nie miałam prawdziwej rodziny nigdy i już nie będę jej miała . W szkole idzie mi strasznie źle . Ale moją " matke " to też nie interesuję . Ja już nie wiem co mam robić nie chce mi się żyć dawno bym się zabiła ale boje się że ominie mnie tyle rzeczy .
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 21-01-2012, 22:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj,zacznij czytać,uczyć się bo to przyniesie Ci lepsze stopnie w szkole i będzie lżej w przyszłości.Wiem co pisze,zacznij coś robić bo zmarnujesz sobie przyszłość.Teraz tak jak ja patrzę na swoje dzieciństwo to tylko bym się bawiła ze znajomymi,a nauka była be,obecnie jestem chora i już nic nie zostało,praca kiepska pieniędzy mało,ale do nikogo nie mogę mieć pretensji,rodzina jest bardzo ważna.Ja na swoją nie mogę nic złego powiedzieć,nic mi nie brakowało,wszystko zależy tylko od Ciebie jak postanowisz.Powodzenia.
      • Dodano: 23-01-2012, 10:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      Masz rację, ominęło by Cię mnóstwo rzeczy w życiu. To ciężkie, wiem, ale tym bardziej musisz być twarda. Jesteś odpowiedzialna za siebie i zrób wszystko żeby się rozwijać, pracować nad sobą. Na pewno czeka Cię jeszcze wiele dobrego w życiu, nawet jeżeli teraz jest źle. Myśl o tym, głowa do góry i do przodu! Trzymaj się smile

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje