Uzależnienie, alkohol, narkotyki oraz inne używki. Uzależnienie od...

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      ZZA, DDA, FAZ, chory w rodzinie, itd. Uzależnienie od korzystania z komputera - Internet Addiction Disorder. Porozmawiajmy.
       O grupie Forum  Wiadomości (16) Artykuły (8) Porady (2) Społeczność (98) Szukaj  

Forum - Uzależnienie, alkohol, narkotyki oraz inne używki. Uzależnienie od...

my. [4]

• Dodano: 03-01-2010, 16:50
      •  
      •  
      •  
      •  
      bulimiczki, anorektyczki, psychopaci, pedofile, alkoholicy, ćpuny.
      wszyscy jesteśmy nałogowcami, pragniemy jedynie zaspokojenia własnej potrzeby którą jest cel przez nas wyznaczony

jesteśmy tacy sami jak inni ludzie.
      oczywiście spostrzegamy świat, społeczeństwo które nas otacza całkiem inaczej
      każdy z nas ma jednak swoją wartość
      jednakże bulimia nie jest karalna.
      sami kierujemy swoim życiem jesteśmy na tyle świadomi, że wiemy co robimy. a może jednak czasem wydaje nam się, że wiemy ?

Jest mi dobrze z bulimią. Nie chce zrywać kontaktu z powodu
      tego co czytam w gazecie lub na innych forach.
      Mam 18, czy jestem szczęśliwa pytają się czasem.
      Odpowiadam im żyję w zgodzie ze sobą i walczę o swoje
      to moja recepta na szczęście, uśmiechając się i patrząc w niebo
      Poznałam swój organizm, eksperymentuje. Wiecie czasem lekkie dragi, czy jakiś dobry towar.
      W klasie jestem prymusem, czasem to kodeina mi pomaga.

a jaka jest Twoja recepta na szczęście ?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 05-02-2010, 09:43
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mileno zastanawiam się jednak nad Twoim twierdzeniem, że wszyscy jesteśmy świadomi tego co robimy...
      Wyydaje mi się, że nie wszyscy, albo nie wszyscy umiemy ponosić tego konsekwencje...
      • Dodano: 15-02-2010, 19:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      Moja recepta na szczęście? Raczej nie ma takiej. Ja mam recepte na zapomnienie i nie odczuwanie. Jak byłam z mojm byłym to brałam dużo efedryny(pochodny amfetaminy), psychotropy które popijałam alkocholem i leki, mnótwo leków... To było cudowne, tak zapomnieć o tym co się stało, zamulałam się nimi. Ale teraz biore baaaardzo żadko. I odnosze konsekwencje tego wszystkiego, bo nawet witamina C przyprawia mnie o ból brzucha, tak rozwaliłam siebie.

Musze się zastanowić czy chce ponieść konsekwencje zdrowotne na całe, za chwile zapomnienia...
      • Dodano: 11-03-2010, 02:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      miłośc= akceptacja, brakuje ci bliskich ludzi. czujesz się gorsza, i niekochana. długo borykałam się z problemem anoreksji doszłam do 30 paru kilo a uratował mnie w dużej mnierze przyjaciel, któremu zależało na mnie na tym bym była zdrowa. teraz jestesmy razem i nigdy w życiu nie czułam się taka piękna i tak doceniana przez jakąs osobe.

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje