11 użytkowników online: 3742
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Padaczka
  • Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 16-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 07-09-2010, 08:54
  • Ilość członków 93
  •  
  • Tematów na forum: 63
  •  
  • Artykuły: 3
  •  
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Stany napadowe padaczkowe i niepadaczkowe, epilepsja.

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

epilepsja [4195]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (5.0)

• Data dodania: 28-10-2009, 08:31
  •  
  •  
  •  
  •  

co ja dzis przedawkowalem :/ rano zjadlem tabletki na rano i wieczor a wieczorem jeszcze musze zjesc to co mialem zjesc wieczorem frown ale o dziwo dobrze sie czuje

• Data dodania: 28-10-2009, 17:28
  •  
  •  
  •  
  •  

witajcie mam na imie Łucja mam 27 lat d 6 roku życia choruje na epilepsje(po zapaleniu opon mózgowo rdzeniowych) na początku brałm dipromal i clonazepanum a pózniej conwulex brałm też tegretol i trilepax polecam wam Doktora Zenona Tokarza z Krakowa przyjmuje w borku Fałęckim na ulicy Ciołkosza 58 przyjmuje prywatnie leczę się u niego ponad 5 lat i brdzo mi pomógł nie mam juz wcle napadów wyciągnął mnie tez z ciężkiej depresji teraz mi zmienił lek z depakine chrono na topamax jeżeli ktoś chce popisac to jest mój numer gada gadu 11706918

• Data dodania: 28-10-2009, 17:58
  •  
  •  
  •  
  •  

cześć mam 22 lata na początku tamtego roku i tego zresztą też miałam utratę świadomości z drgawkami , brakiem oddechu trwało to kilka minut ocknęłam się z strasznym bólem głowy. w tym roku byłam u neurologa i zrobiłam 2 badania eeg jedno po nieprzespanej nocy stwierdzono wtedy padaczkę dano mi tabletki na uspokojenie zomiran. miałam badanie powtórzone po miesiącu i wtedy doktor stwierdził że to jednak nie jest padaczka? dziwne. a teraz mam spadek koncentracji, problemy z pamięcią , widzę jakby za mgłą i czasami czuje dziwny zapach który mnie denerwuje, ostatnio jestem też nerwowa bez wiekszego powodu , czasami drętwieje mi lewa strona , często boli mnie głowa ale tak dziwnie jakby mi ktoś gwoździe wbijał, mam też dziwne omamy i często się zawieszam czasami też ściąga mnie na boki jakbym była pijana a ostatnio budze sie w nocy i nie mogę spać. proszę powiedzcie co mam robić bo czasami mam już dość frown

• Data dodania: 29-10-2009, 12:15
  •  
  •  
  •  
  •  

Zmień sobie lekarza a najlepiej przy tym zrób sobie rezonans

• Data dodania: 29-10-2009, 16:21
  •  
  •  
  •  
  •  

Sylwia a skąd jesteś? jak masz ochote to napisz na moje gg 11706918

• Data dodania: 03-11-2009, 14:10
  •  
  •  
  •  
  •  

witam jestem chory na epi od 9 lat natomiast od 2 lat pale marihuane sporadycznie i skudkow ubocznych niema w moim przypadku smile ataki ustały natomiast niedawno zaczo,lem brac do tego amfetamine razem z lekami gdzie biore ich powyzej 12 dziennie cheesygrin

• Data dodania: 03-11-2009, 14:22
  •  
  •  
  •  
  •  

jak wyzej napisalem z lekow ktore biore to
kepra 1250mg
Sabril 600mg
topamax trileptal hepatil oraz witB6 tych lekuw niepamietam dawek

gg6899191

• Data dodania: 13-11-2009, 21:33
  •  
  •  
  •  
  •  

witam wykryto u mnie padaczkę i dostałam depakine chromo pierwsze 7 dni mam brać 300mg wieczorem a pózniej rano i wieczorem po 300mg i zwiększyc dawkę do 500. jeśli coś wiecie o tych tabletkach to prosze napiszcie.

• Data dodania: 15-11-2009, 01:04
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Data dodania: 15-11-2009, 19:11
  •  
  •  
  •  
  •  

jestem z Częstochowy właśnie zmieniłam lekarza bo poprzedni wogole mnie nie leczyl frown a ta lekarka odrazu dała mi tab

Reklama

Reklama