2 użytkowników online: 4529

Forum Odchudzanie i dieta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Odchudzanie i dieta
  • Założyciel: Maciej
  •  
  • Data powstania: 01-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 31-07-2010, 22:44
  • Ilość członków 47
  •  
  • Tematów na forum: 42
  •  
  • Artykuły: 10
  •  
  •  
  • Porady: 4
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.2)
Skuteczne odchudzanie - czy coś takiego istnieje?

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

NIE MOGĘ PRZESTAĆ BRAC MERIDII... [14]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Ostatni post w tym wątku
  •  
  • Data dodania: 15-05-2010, 16:03
  •  
  •  
  •  
  •  

prosze do mnie nie wypisywac na maila : agajar36@wp.pl i nie wypytywac o meridie poniewaz JEJ NIE POSIADAM! prosze nie wypisywac jakichs postow polecajacych bo JA MERIDI NIE MAM!
owszem mialam 6 opakowan za czasow jak meridia byla LEGALNA!!! teraz jest zakaz sprzedazy takich lekow w polsce wiec nigdzie jej nie dostaniecie!!!
mam dosc odpowiadania na bzdurne maile i wymysly!!!
nie handluje lekami, nie pracuje w aptece wiec dajcie sobie spokoj bo ode mnie ich nie otrzymacie! wiec bardzo prosze uszanowac moja prosbe!i zawracac glowe innym ludziom!!!!!!!!!

• Data dodania: 15-02-2009, 19:53
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam wszystkie dziewczyny ,ktore mają zamiar albo juz odchudzają się na Meridi smile . pierwszy raz wziełam meridie 15 w lutym 2008 ,chcialam schudnąć do ślubu ,który był w kwietniu,brałam przez ponad 2 miesiace od poniedziałku do piątku weekendy robiłam wolne od meridii,EFEKT z 52 kg schudłam na 45 kg,czyli dla mnie super,wyglądalam w sukni ślubnej tak jak pragnęłam smile . Dziękli meridi przestałamj eść pieczywo białe,a zajadam chrupkie Wasae w dni które brałam meridię wogóle nie mialam apetytu na słodycze ( a wczesniej zazerałam się wszystkimi mozliwimi słodyczami!),za to miałam ochotę wiecznie na kawe,orzeszki solone, i Pifko...oczywiscie chamowałam sie przed tymi dwoma ostatnimi...Ogólnie jadłam raz dziennie ,dla mnie rewelacja,gdyż wcześniej co chwilę coś podjadałam!!! Po ślubie odstawiłam Meridię i zauważyłam że mniej jem niż przed odchudzaniem,czyli Meridia działała jeszcze w moim organizmie około miesiaca,potem niestety znów zaczęłam jeść słodycze (do białego pieczywa nie wróciłam),nadszedł czas mojego urlopu letniego 10 dni nad morzem-pełne obżarstwo do bólu brzucha frown nie mogłam się opamiętać ,jadłam ,jadłam.... i znów moja waga gdzieś w lipcu 53 lub 54 kg. frown (( Co zrobiłam po wakacjach znow wziełam Meridię 15,no i tak zajadam ją z drobnymi przerwami do dnia dzisiejszego EFEKT-znów waga mniejsz ok. 45,46 kg. smile tylko teraz jest nieco trudniej bo biorę ja co 2 dni...Niestety nie potrafie jej odstawic,bo boję się że przytyję frown jest to jak narkotyk to fakt!!! Lubie dni kiedy wstaje i wiem ż ewezmę meridie bo wiem ze będę miał energie,bede sie czuła chudsza...Jeśli chodzi o problem ze spaniem na Meridi ,poradziłam sobie z tym skutkiem ubocznym-wypijam dwa pifka i wtedy mogę zasnac...co niestety nie jest chwalebne... frown

• Data dodania: 15-02-2009, 19:56
  •  
  •  
  •  
  •  

Ile masz wzrostu, że dla Ciebie 53 kg to dużo???

• Data dodania: 15-02-2009, 19:58
  •  
  •  
  •  
  •  

jestem niska mam 156...
  • Data dodania: 15-02-2009, 20:10
  •  
  •  
  •  
  •  

aha. Rozumiem

• Data dodania: 15-02-2009, 20:55
  •  
  •  
  •  
  •  

dziewczyno przy takiej wadze brać M TY CHCESZ się choroby nabawić a czy M przepisuje cię lekarz czy na własną rękę

• Data dodania: 16-02-2009, 12:09
  •  
  •  
  •  
  •  

no ja biore zamiennik meridi zelixe15mg. Ale tak czytając to co piszesz to dziwie się co na to twój mąż.. bo w sumie będąc po ślubie to jemu powinnaś się podobać. A skoro Cie kochał zanim zaczełaś brać tabletki to i bez nich bedzie Cie kochał. A co jeśli bedziecie chcieli mieć dziecko? przecież po tak długim stosowaniu meridi może to zaszkodzić dziecku.

• Data dodania: 16-02-2009, 12:09
  •  
  •  
  •  
  •  

no ja biore zamiennik meridi zelixe15mg. Ale tak czytając to co piszesz to dziwie się co na to twój mąż.. bo w sumie będąc po ślubie to jemu powinnaś się podobać. A skoro Cie kochał zanim zaczełaś brać tabletki to i bez nich bedzie Cie kochał. A co jeśli bedziecie chcieli mieć dziecko? przecież po tak długim stosowaniu meridi może to zaszkodzić dziecku.

• Data dodania: 22-09-2009, 22:56
  •  
  •  
  •  
  •  

Witajcie.O Meridi dowiedzialam sie od kolezanki,ona z internetu.Bralam ja przez 3 miesiace,zaczelam odrazu od 15 mg.Z wagi 75 kg schudlam do 67 przy wzroscie 171 cm.Oczywiscie pomoglo bardzo duzo codzienne jezdzenie na rowerku i spalanie kalorii.Gdy odstawilam Meridie,to zaczelam jesc i jesc.Teraz waze 69-70 kg.Waga 68 kg bylaby akurat.Czy dobre by bylo zazywac Meridie np.3 m-ce w roku?nie ma lekarza,ktory by takich informacji udzielil.Moze sa takie tabletki,ktore dostene bez recepty?Mozna stosowac Meridie,ale trzeba to robic z glowa,jesc owoce,pic soki i pozadny obiad,odpuscic kolacje.Nie zrujnuj sie organizmu.Pozdrawiam wszystkie kobietki

• Data dodania: 22-09-2009, 22:58
  •  
  •  
  •  
  •  

Przepraszam za bledy w pisowni.to ze zmeczenia.pozdrawiam

• Data dodania: 30-09-2009, 11:12
  •  
  •  
  •  
  •  

witam,ja biore meridie od 4 dni moja waga to 100 kg wzrost 165 cm,dziwie sie ze lekarz przepisuje komus meridie przy wadze 52 kg obled,moze to juz obsesja na punkcie odchudzania gdybym tyle wazyla to bylabym szczesliwa i tylko jakis fitnes zaliczyla,pozdrawiam