4 użytkowników online: 3656

Forum Potrzebuję pomocy!

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Potrzebuję pomocy!
  • Założyciel: Krystyna
  •  
  • Data powstania: 04-01-2010
  •  
  • Ostatni post: 27-08-2010, 16:41
  • Ilość członków 33
  •  
  • Tematów na forum: 30
  •  
  • Artykuły: 45
  •  
  •  
  • Porady: 14
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (1.5)
Potrzebuję pomocy! Grupa wsparcia dla chorych i ich rodzin.

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

problem [3]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Data dodania: 02-02-2010, 17:20
  •  
  •  
  •  
  •  

Mam 29lat w wieku 23 lat byłem chory na raka złośliwego mózgu ,dziś jestem całkiem zdrowy,nie potrzebny był mi nikt do pomocy byłem twardy psychicznie,ale po paru latach po chorobie odczuwam skutki psychiczne tych wydarzeń jakie było widmo nadchodzącej śmierci,nie potrafię się śmiać,nie chce mi się pracować bo po co?straszny lęk mnie bierze czasem nie wiadomo dlaczego.To depresja?co robić?

• Data dodania: 04-02-2010, 14:22
  •  
  •  
  •  
  •  

mogą to być objawy depresji ale nie dowiesz się tego w 100% póki nie pójdziesz do psychiatry. Może w Twoim przypadku pomogą leki albo terapia z psychologiem. W moim przypadku są to leki i terapia. Nie zwlekaj ze spotkaniem ze specjalistą.

Kala
  • Data dodania: 09-02-2010, 00:34
  •  
  •  
  •  
  •  

Na początku dziękuje za poradę,pisząc tamten problem miałem dzień słabości każdy chyba ma takie w życiu upłynęło trochę czasu i jest ok.A więc moja rada jest taka jak jest zle nie myśleć o tej chwili trzeba się uśmiechnąć do samego siebie powiedzieć będzie dobrze i żyć nie dręczyć siebie samego jakimiś prblemami,bo szkoda życia jest krudkie,jak spojrzy się w stronę ciemności to się zobaczy ciemność,jak się spojrzy w strnę światła to się ujży światło,tak samo jest w życiu myśląc tylko o problemach i o tym że coś się złego stanie to świat wygląda cimno.Ale jak się myśli o fajnych żeczach i że nie jest tak żle w rzeczywistości to życie nabiera sensu.mi w ciężkich chwilach jak byłem chory na nowtwór pomagała wiara w Boga głębsze myślenie o bogu daje spokój ducha.

Reklama

Reklama