wszystko jest ok
widocznie maluszek nie lubi być podglądany ![]()
| O grupie | Forum | Wiadomości | Artykuły | Ludzie | ||||||
wszystko jest ok
widocznie maluszek nie lubi być podglądany ![]()
czy normalny jest na początku ciąży ból mięśni brzucha przypominający zakwasy? jestem w 5 tygodniu ciąży.
jak zaczniesz brac tableti w połowie cyklu to ci to nic nie da, zaczyna się je od pierwszego dnia miesiączki. Radziłabym ci się jednak skonsultować z lekarzem ponieważ jeżeli zażywałaś je przez dłuższy czas musisz zrobić przerwę na ok.2-3cykle.
22 tego miesiąca zaczęłam nuvaring w pierwszy dzień miesiączki tak jak mi ginekolog powiedziała na drugi dzień miałam jeszcze miesiączke a na trzeci dzień już mi się okres skończył zero plamienia dopiero od wieczora i do dziś czyli już w sumie trzeci dzień mam jaką dziwną brązową wydzielinę niby nie dużo ale pierwszy raz mi się tak zrobiło nie ma jakiegoś innego zapachu tylko ten niepokojący mnie brązowy kolor czy może ktoś tak miał czy powinnam wyciągnąć krązek ?? do ginekologa ide w przyszłym tyg doiero niestety bardzo proszę o rade ![]()
No ja byłam u lekarza po pewnym czasie od zrobienia testu ciążowego i jestem w 6 tygodniu ciąży
))) Hura!!!! ![]()
![]()
![]()
Czy mozna pojsc do ginekologa i prosic o recepte na tabletki antykoncepcyjne jesli dopiero zamierza sie wspolzyc pierwszy raz? ![]()
...od prawie dwoch miesiecy nie mam miesiaczki...odstawilam antykoncepcje po 9 latach brania tabletek...
Moja 17-letnia corka cierpi na "niekonczaca sie miesiaczke"Po wizycie u ginekologa przyjmuje 3xdziennie cyclonamine oraz 2xdziennie exacyl.Trwa to juz dwa tygodnie,a krwawienie nie ustepuje.Przeciwnie jakby sie nasililo.Co robic,prosze o fachowa rade.Dziekuje ![]()