użytkowników online: 3869

Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (260) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (682) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

najnowsze najlepsze leki przeciwdepresyjne [10]

• Dodano: 10-10-2006, 12:48
      •  
      •  
      •  
      •  
      szukam najnowszych najlepszych lekow przeciwdepresyjnych dostepnych na rynku dzialajacych podobnie jak euforyzujace psychostymulanty -z mojego doswiadczenia -na razie na rynku z dostepnych sa ;aurorix,effectin-effectin jest zajepisty -jak byscie bachali koke albo amfe -(dziala tak w wiekszych ilosciach-wiekszej dawce)-jest tez ixel -(nie prubowalem),dobry jest zyban-bupropion(dziala dopaminergicznie)-ale daleko mu do nomifenzyny amfetaminy i kokainy.swoja uwage zwrucilem na leki przeciwdepresyjne o profilu euforyzujacym i stymulujacym,gdyz uwazam ze sa one bezpieczna alternatywa narkotykow tj kokaina i amfetamina -mozna po nich po czuc sie podobnie.-acha szukam jeszcze informacji o leku vigil albo provigil
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 01-03-2008, 15:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      A ja proponuję Tobie znaleźć lekarza, który będzie leczył z Tobą uzależnienie od środków zmieniających stan świadomości!!!
      • Dodano: 12-03-2008, 09:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      sory ale zgadzam się z poprzednią odpowiedzią i dodam że chyba jesteś uzależniony od narkotyków
      • Dodano: 14-06-2008, 02:35

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

• Dodano: 01-07-2009, 21:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      \"aurorix,effectin-effectin jest zajepisty -jak byscie bachali koke albo amfe ???\"

co Ty pieprzysz człowieku? wciągałeś kiedys speeda i przyrównujesz jego działanie euforyzujące do tego powyżej? pomijam już ze co to za post? nie pomyliles serwisu z hypeerealem? tak mi się zdaję.
      • Dodano: 01-07-2009, 21:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      \"aurorix,effectin-effectin jest zajepisty -jak byscie bachali koke albo amfe ???\"

co Ty pieprzysz człowieku? wciągałeś kiedys speeda i przyrównujesz jego działanie euforyzujące do tego powyżej? pomijam już ze co to za post? nie pomyliles serwisu z hypeerealem? tak mi się zdaję.
      • Dodano: 01-07-2009, 21:11
      •  
      •  
      •  
      •  
      szukam najnowszych najlepszych lekow przeciwdepresyjnych dostepnych na rynku dzialajacych podobnie jak euforyzujace psychostymulanty -z mojego doswiadczenia -na razie na rynku z dostepnych sa ;aurorix,effectin-effectin jest zajepisty -jak byscie bachali koke albo amfe -(dziala tak w wiekszych ilosciach-wiekszej dawce)-jest tez ixel -(nie prubowalem),dobry jest zyban-bupropion(dziala dopaminergicznie)-ale daleko mu do nomifenzyny amfetaminy i kokainy.swoja uwage zwrucilem na leki przeciwdepresyjne o profilu euforyzujacym i stymulujacym,gdyz uwazam ze sa one bezpieczna alternatywa narkotykow tj kokaina i amfetamina -mozna po nich po czuc sie podobnie.-acha szukam jeszcze informacji o leku vigil albo provigil

Popieram Cie icon_wink.gif Ja tez bralam antydepresanty i po niektorych mialam tez jazdy.Lekkie bo lekkie, nie to co w manii czy hipomanii ale fazy sa super icon_cheesygrin.gif Szkoda tylko ze antydepresanty dzialaja na mnie ekstazujaco tylko przez góra tydzien icon_confused.gif .Chyba bede musiala brac jakies dragi bo chce wrocic do stanu hipomanii.....
      • Dodano: 02-07-2009, 23:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Tyrozyna - aminokwas

B12, B6 - witaminy grupy B

magnez - wiadomo

lecytyna - inozytol + cholina

Te naturalne, legalne i w peółni zdrowe substancje dają bardzo dobry humor i pozytywne myślenie.

Powiem więcej jeśli jesteś ćpunem: tyrozyna i jej pochodna fenyloalanina to zdolnego chemika doskonały półprodukt do produkcji fety. Więc teraz sobie pomyśl że tyrozyna to taka łagodna, zdrowa i naturalna feta
      • Dodano: 17-11-2011, 13:34
      •  
      •  
      •  
      •  
      Zostawcie gościa w spokoju, niech sobie popróbuje różnych gówien, sam z czasem dojdzie do wniosku że potrzebuje leczenia, jak dojdzie do dna. wink To przyjdzie szybciej niż myśli.

Co zawsze przychodzi po bólu?...

• Dodano: 17-01-2012, 16:21
      •  
      •  
      •  
      •  
      dlaczego mu zle wrozycie? wszystko jest dla ludzi,trzeba miec charakter i umiar,to wszystko...

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje