2 użytkowników online: 4529

Szczegóły grupy

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Odchudzanie i dieta
  • Założyciel: Maciej
  •  
  • Data powstania: 01-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 31-07-2010, 22:44
  • Ilość członków 47
  •  
  • Tematów na forum: 42
  •  
  • Artykuły: 10
  •  
  •  
  • Porady: 4
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.2)
Skuteczne odchudzanie - czy coś takiego istnieje?

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

MERIDIA-czy jest szkodliwa???? [5557]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (3.0)

• Ostatni post w tym wątku
  •  
  • Data dodania: 25-07-2010, 22:18
  •  
  •  
  •  
  •  

Hej, ja zaczęłam stosować MEIZITANG CZERWONY (zamiennik meridii) z 2 miesiące temu, też miałam co do zamawiania przez internet uprzedzenie ponieważ oszukano mnie już dwa razy i to na niezłe sumki! Za pierwszym razem meizitang nie działał a za drugim nie dostałam w ogóle przesyłki ;/

2 miesiące temu kupiłam po raz kolejny od sprzedawcy poleconego przez kuzynkę i faktycznie, meizitang dowalił mi jak nigdy. Strasznie mocny... przez cały dzień nic nie jadłam, wieczorem mały talerz zupy. Następnego dnia w południe bułkę i wieczorem jogurt... jedzenie kompletnie mnie nie ruszało. Schudłam już 15 kilo dzięki meizitangowi

Jeżeli ktoś jest chętny i chce namiary to proszę pisać na sovereign@onet.eu

Ten sprzedawca sprzedawał też na allegro ale już ma konto zawieszone z powodu złamania regulaminu - nielegalny środek

Bierze ktoś z Was jakieś zamienniki? smile

• Data dodania: 07-03-2007, 20:12
  •  
  •  
  •  
  •  

witam, interesuje mnie czy meridia naprawde szkodzi( jak) ???? nigdzie nie mogez znalezc obiektywnych i wiarygodnych informacji na ten temat

• Data dodania: 22-03-2007, 22:06
  •  
  •  
  •  
  •  

szczerze mówiąć to Meridia działa tak samo jak Amfetamina. Wiem to bo brałam obydwa te środki. Amfetamina jest chyba tylko trochę mocniejsza niż to. A takto objawy takie same, czyli brak łaknienia, suchosc w ustach, przypływ energii, bezsenność.

• Data dodania: 28-03-2007, 10:26
  •  
  •  
  •  
  •  

Boże jakie brednie ! Chyba ani z tym ani z tym nie miałes do czynienia. Najgorsi są tacy co wiedza że dzwoni tylko nie wiedza w którym kosciele.

Zapraszam Pan do innego dzialu PSYchiatrii.

• Data dodania: 27-04-2007, 15:36
  •  
  •  
  •  
  •  

Ja biore Meridie juz od 3 m-cy, przepisal mi ja pan doktor, wczesniej obliczyl moje BMi, zrobilam wyniki z krwi, moczu... Nie mam zadnych efektow ubocznych, a masa ciala obnizyla sie o 17 kg. Zaznaczam, ze musze zgubic ok.40 kg., ktore przybyly mi po ciązy blizniaczej. Najlepiej porozmawiac ze swoim lekarzem, On Wam napewno pomoze. Preparatow na recepte jest kilka. Meridia kosztuje niecale 70 zl. Dobry jest takze Adipex, Xenical, ale takze na recepte. Nie odchudzajcie sie na wlasna reke biorac Lide czy Meizitang.

Pozdrawiam.

• Data dodania: 22-05-2007, 11:41
  •  
  •  
  •  
  •  

szczerze powiedziawszy ja biore meridie i jak narazie nie mam skutkow ubocznych spie jak susel tylko troche sucho w ustach. niejest az tak zle. ale polecam ja tylko odobom ktore maja duza nadwage a nie osobom ktore chca schudnac np 2 kg a i w razie kolatania sercxa lub innych dolegliwosci nalezy odstawic lek. a kazdy lek powoduje skutki uboczne nawet aspiryna. wiec warto sie zastanowic nad zazywaniem jakiegokolwiek leku.

• Data dodania: 24-05-2007, 08:11
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam milutko wszystkich walczacych z nadwaga. Moje doswiadczenie z meridia nie nalezy do najleprzych. Co moje doswiadczenie kaze mi powiedziec? Mianowicie to zeby nikt nie probowal brac tego leku bez wczesniejszej konsultacji z lekarzem, ktory zdecyduje czy lek jest wlasciwy dla danej osoby. Niestety ja poszlam na latwizne bez wizyty u lekarza zaczelam zarzywac ten lek i skutki byly fatalne . Nie cierpialam na nadwage tylko chcialam jak to mloda dziewczyna w szybkim czasie osiagnac figure modelki i....... porazka wpadlam w bardzo silna depresje. Okazalo sie ze leki absolutnie nie sa dla mnie. Teraz jestem na lekach antydepresyjnych po ktorych niestety bardzo sie tyje i wlasnie tak poleprze sobie figure . Glownie na co ja polecam zwrocic uwage to idealny stan zdrowia psychicznego. Jesli nie jestesmy w pelni zdrowi nie zarzywajmy tego leku. Mam wielu znajomych ktorzy przyjmuja ten lek im bardzo pomaga. Sa bardzo zadowoleni i naprawde traca na wadze. Osiagaja sukcesy dzieki dojrzalosci podejmowania decyzji i przechodzac wczesnie badania. Moja glupota i raptownosc skonczyla sie dla mnie zle. POLECAM WIEC MERIDIE ale tylko po wczesniejszej konsultacji z lekarzem. Pozdrawiam

DEPAKINE CHRONO 300 ASENTRA REXETIN
  • Data dodania: 24-05-2007, 08:13
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam milutko wszystkich walczacych z nadwaga. Moje doswiadczenie z meridia nie nalezy do najleprzych. Co moje doswiadczenie kaze mi powiedziec? Mianowicie to zeby nikt nie probowal brac tego leku bez wczesniejszej konsultacji z lekarzem, ktory zdecyduje czy lek jest wlasciwy dla danej osoby. Niestety ja poszlam na latwizne bez wizyty u lekarza zaczelam zarzywac ten lek i skutki byly fatalne . Nie cierpialam na nadwage tylko chcialam jak to mloda dziewczyna w szybkim czasie osiagnac figure modelki i....... porazka wpadlam w bardzo silna depresje. Okazalo sie ze leki absolutnie nie sa dla mnie. Teraz jestem na lekach antydepresyjnych po ktorych niestety bardzo sie tyje i wlasnie tak poleprze sobie figure . Glownie na co ja polecam zwrocic uwage to idealny stan zdrowia psychicznego. Jesli nie jestesmy w pelni zdrowi nie zarzywajmy tego leku. Mam wielu znajomych ktorzy przyjmuja ten lek im bardzo pomaga. Sa bardzo zadowoleni i naprawde traca na wadze. Osiagaja sukcesy dzieki dojrzalosci podejmowania decyzji i przechodzac wczesnie badania. Moja glupota i raptownosc skonczyla sie dla mnie zle. POLECAM WIEC MERIDIE ale tylko po wczesniejszej konsultacji z lekarzem. Pozdrawiam[addsig]

DEPAKINE CHRONO 300 ASENTRA REXETIN
  • Data dodania: 25-05-2007, 11:47

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

• Data dodania: 28-05-2007, 17:07
  •  
  •  
  •  
  •  

Interesuje mnie dlaczego osoby bez nadwagi nie powinny stosować tego leku? Czyżby grubym nie szkodził a szczupłym tak? Nie rozumiem? Przecież najtrudniej zrzucić właśnie te ostatnie kg.

Grubszym wystarczy ograniczyć trochę kalorii a chudną momentalnie a szczupła osoba musi strasznie się namęczyć aby zgubić każdy kilogram.

Ja biorę meridię15 mimo że jestem normalnej budowy i nie mam żadnych skutków ubocznych, czuję się świetnie, czym mogę sobie zaszkodzić? biorę 1 miesiąc, a teraz w drugim miesiącu pomału wychodzę z Meridii tzn, biorę co 2 dzień. Wolno ją brać nawet rok, więc przez 2 mies. co mi się może stać?

• Data dodania: 04-06-2007, 16:26
  •  
  •  
  •  
  •  

Mam pytanie: czy można brać Meridię biorąc tabletki antykoncepcyjne?

Reklama

Reklama