witam, interesuje mnie czy meridia naprawde szkodzi( jak) ???? nigdzie nie mogez znalezc obiektywnych i wiarygodnych informacji na ten temat
Wątek: MERIDIA-czy jest szkodliwa???? [5479]
witam, interesuje mnie czy meridia naprawde szkodzi( jak) ???? nigdzie nie mogez znalezc obiektywnych i wiarygodnych informacji na ten temat
no,a najlepiej jedną tabletkę połykaj a drugą wsadzaj w ***ę...efekt murowany!!!!!!!!!!!!!!!!
jaki kretym przepisał ci meridię.a ty taka sama kretynka że przy takiej wadze ją bierzesz...leniu rusz ***ę a nie idziesz na latwiznę...
viki ja po meridi zauważyłam że jestem trochę otumaniona i wybuchowa na niekture sytuacje ale wiem że to skutek uboczny i bendę sie starała takie sytuacje szybko łagodzic a moja waga stoi w miejscu a jestem po 27 tabletce ( wczoraj zapomniałam wziąc ) i nic kg nie ubywa a nie jem kolacji i słodyczy a i sytuacja życiowa mi nie jest sprzyjajaca ( noszę żałobę po śmierci taty) a tak chciałam szybko schudnąc dlaczego nie ubywa mi wagi pozdrawiam katia ( lublin)
wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum
treść wiadomości zachowana w archiwum
witam! zaczelam brac meridie 15. chcialam zapytac o tabletke "poczatek" z opakowania...czy jest jakas roznica kolejnosci brania tych tabletek i jak mam wziac przy nastepnym listku??? prosze o odpowiedz
pozdrawiam
Jestem załamana. Pragnę schudnąć bo już nie mam siły słuchać jakimi to potworami są ludzie otyli a ja ważę ponad 110 kg. Z zapałem zaczęłam brać Zelixę . Dzisiaj jest 4 dzień, waga ani drgnęłą mimo że staram się jeść mniej ilościowo i kalorycznie.
Czy to wogóle ma sens. Ludzie ile trzeba czekać żeby zaczęło ubywać kilogramów?
Może lepiej zostać potworem......
szczerze mówiąć to Meridia działa tak samo jak Amfetamina. Wiem to bo brałam obydwa te środki. Amfetamina jest chyba tylko trochę mocniejsza niż to. A takto objawy takie same, czyli brak łaknienia, suchosc w ustach, przypływ energii, bezsenność.