Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (261) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (685) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Efectin ER 75 [86]

• Dodano: 02-03-2010, 16:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      Heh..Oj,nie ma za co smile Do uslug. Wiesz,bralam cos..chyba na lepszy sen(?)ale odstawilam po paru dniach,bo zle sie czulam,nie moglam spac.
      Ale Ci dobrze,ze masz mame obok smile Moja
      w Niemczech frown Ciesz sie,ze od meza odpoczywasz smile hihi.Moj facet tez moglby chociaz na tydzien się zmyć smile A tak serio,to warto miec wsparcie najblizszych,choc nas nie rozumieja-No bo jak?
      Wiesz,staram sie teraz w kazdej, z poczatku niefajnej sytuacji znalezc cos dobrego,pozytywnego.Chyba dzieki mamie i siostrze,ktore sa nastawione na TAK do zycia. Nie powiem,ze jest mi super kolorowo,bo mam zle dni i nie moge znalezc pracy.Dobrze jest jak najblizsi poczytaja troche o tej chorobie,pewnie beda wtedy bardziej wyrozumiali. Juz sie nie moge doczekac kiedy bede "dawna mną" O to walcze.Walczymy chyba wszyscy biggrin Trzymaj sie Karolinka.Wierze w Ciebie.I nie myśl o glupotach.Jakby ci bylo bardzo zle,to pisz na maila:malinada@vp.pl Nie zawsze jestem dostepna,ale zawsze odpisze.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 02-03-2010, 19:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Malwinka wiesz zanim udałam się do lekarza to objawy moje wyglądały tak : bicie serca, zimno, dreszcze, podwyższony puls,drętwienie rąk, nie mogłam usiedzieć w jednym miejscu a jak leżałam to ciągle ruszałam nogą. Na niczym nie mogłam się skoncentrować tylko wciąż skupiałam się na swoim ciele.
      Ja też jestem teraz bez pracy więc siedzę w domu.
      Ale na razie nie szukam bo muszę dojść do siebie.
      A ty jakie miałaś objawy ?
      • Dodano: 03-03-2010, 18:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej!
      Nie rozumiem?To objawy po zazyciu tabletek?Czy choroby?Bo mi kazali bliscy isc do lekarza,bo mialam(mam)napady agresji(zazdrosc)brak checi do zycia,zla samoocene itd itd..A jezeli chodzi o tabletki,to zawroty glowy,mdlosci,bol glowy,ostatnio suchosc w gardle,czesto mam mocne bicie serca tez.Nie wiem o co konkretnie pytasz,bo mam dzisiaj wlasnie kiepski dzien smile
      Jak obiadek?Udal sie?
      ps.A co cie sklonilo do terapii?wiem,ze to temat-rzeka,ale jakbys mogla napisac tak ogolem pare slow.
      Pozdrawiam
      • Dodano: 07-03-2010, 21:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jest lepiej. Dużo lepiej.Trochę boję się zapeszyć... Dziękuję Malwino, że zareagowałaś jak było mi ciężko. Czasem jedno ciepłe słowo czyni cuda. Pozdrawiam. Pielęgniarka. wink
      • Dodano: 15-03-2010, 15:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2010-01-10 21:57:25 ja go biorę bo cierpię na fobię społeczną i bardzo mi pomógł tzn.mogę spokojnie iść do kościoła do marketu itd.
      A Jakie brałeś te tabletki 75 czy 150?? Prosze o odpowiedz na mojego maila bass88@interia.pl i na forum
      • Dodano: 18-03-2010, 11:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Malwino! Ratuj! Chyba zapeszyłam, bo ponownie czuję się gorzej... Jestem na odpowiedniku Effectin ER od dwóch miesięcy. Bylo już super. Naprawdę dobrze. Od trzech dni jest gorzej. Czy tak może być? Masz praktyczne doświadczenie, bo od kilku m-cy jesteś na tym leku... Czy to faza przejściowa? A może to wiosna i szybkie zmiany pogody? Jestem meteopatką. A.
      • Dodano: 02-04-2010, 10:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 03-04-2010, 22:26
      •  
      •  
      •  
      •  
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 04-04-2010, 05:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      Możesz spokojnie łączyć, tylko nie za dużo... Lepiej pij 1 piwo... Ja biorę Efectin w dużej ilości 150 mg od ponad roku, i piję piwo 2-3 razy w tyg.
      Nic się złego nie dzieję....
      • Dodano: 08-04-2010, 09:06
      •  
      •  
      •  
      •  
      hej tu Anka, biore axyven-odpowiednik od 4 dni po pol i zaczynam od dzisiaj po calej- duzo nasluchalam sie o ubocznych efektach- nic takiego na razie nie wystapilo ja musze sie wyleczyc z fobii spolecznej-tzn typowego leku przed tlumem i rzadko mam ataki paniki, mam nadzieje ze pomoze, pozdrawiam

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje