Poprostu spróbuj jej pomoc znalesc chłopaka lub kogos takiego zeby zapomniała o tamtym a zakochala sie w żyjących. ![]()
| Ogólne informacje | Forum dyskusyjne | Wiadomości | Artykuły | Lista członków | ||||||
Wątek: Nekrofilia u 15-latki??? [37]
Poprostu spróbuj jej pomoc znalesc chłopaka lub kogos takiego zeby zapomniała o tamtym a zakochala sie w żyjących. ![]()
Niedawno moja 15-letnia córka powiedziała, że od prawie roku myśli o zaspokojeniu swoich potrzeb seksualnych z ludzkimi zwłokami!!! Powiedziała że te pragnienia są coraz bardziej natarczywe i chce żebym jej jakoś pomogła. Mnie to trochę przeraziło, a poza tym nie wiem jak mam jej pomóc, jednak nie mogę tego tak zostawić. Dlatego błagam Was: napiszcie gdzie w Sosnowcu lub Katowicach znajduje się jakiś dobry seksuolog lub psychiatra dziecięcy. Prosze, pomóżcie mi. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedź.
Lek.Med. Agata Bromowicz, seksuolog, tel. 032 782 39 46, Katowice, al. Róździeńskiego 86a,
Słyszałam że to dobra lekarka. Trzymaj się.
Bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedź.
fajno masz cOrke
A czy może twoja córka już to robiła z nimi?? To co mówisz jest odrażające...PSYHIATRA tu nawet nie pomoże...może nawet pogorszyć sprawe
Życze powodzenia z córką badz silna
wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum
treść wiadomości zachowana w archiwum
A jak zauważyłaś? Lubi klimaty czerni, bielizne i koronki , ubrania? Jakiej muzyki słucha? Może to przejawy obecności subkultury śmierci? Tak modnej w młodym wieku?
Treści powyżej świadczą o braku Waszych wartości. Ironia i kpina jest domeną ludzi małych, próznych, nie znających życiowych zaleznośic i faktów, że pataologie jakiejkolwiek natury są nieodłącznym atrybutem w zyciu, i że mogą dotykać kazdego, Was także. Czy wtedy ironiczne słowa będą czynnikiem rozswietlającym Waszą duszę i iskierką prowadząca ku rozwiazaniu problemu i szansą na uzyskanie pomocy? Chyba nie.
Ludzie myślący, to ludzie wielcy. Dlatego córka tej Pani, młoda dziewczyna, nie poddała sie wpływowi zmysłów, lecz szuka pomocy, by uzyskać życiową równowagę, a że ma mądrą i wspaniałą mamę, nie miała oporów, by z nią o tym porozmawiać. To świadzcy o dobrych ich wzajemnych relacjach. Rozumiejąca problem mama, szuka pomocy i to jest naturalna zdrowa reakcja rodzica.
wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum
treść wiadomości zachowana w archiwum