Zapomniałem hasła

Forum Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Ogólne informacje   Forum dyskusyjne   Wiadomości   Artykuły   Lista członków  

• Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
  • OTWARTA / dla pacjentów
  • Założyciel: Kontakt M.
  •  
  • Data powstania: 26-10-2009
  •  
  • Ostatni post: 12-03-2010, 01:55
  • Ilość członków 227
  •  
  • Tematów na forum: 6704
  •  
  • Artykuły: 207
  •  
Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje

Wątek: Nekrofilia u 15-latki??? [37]

• Ostatni post w tym wątku
  •  
  • Data dodania: 06-12-2009, 20:05
  •  
  •  
  •  
  •  

Poprostu spróbuj jej pomoc znalesc chłopaka lub kogos takiego zeby zapomniała o tamtym a zakochala sie w żyjących. eek

• Data dodania: 25-05-2007, 16:52
  •  
  •  
  •  
  •  

Niedawno moja 15-letnia córka powiedziała, że od prawie roku myśli o zaspokojeniu swoich potrzeb seksualnych z ludzkimi zwłokami!!! Powiedziała że te pragnienia są coraz bardziej natarczywe i chce żebym jej jakoś pomogła. Mnie to trochę przeraziło, a poza tym nie wiem jak mam jej pomóc, jednak nie mogę tego tak zostawić. Dlatego błagam Was: napiszcie gdzie w Sosnowcu lub Katowicach znajduje się jakiś dobry seksuolog lub psychiatra dziecięcy. Prosze, pomóżcie mi. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedź.

• Data dodania: 25-05-2007, 17:16
  •  
  •  
  •  
  •  

Lek.Med. Agata Bromowicz, seksuolog, tel. 032 782 39 46, Katowice, al. Róździeńskiego 86a,

Słyszałam że to dobra lekarka. Trzymaj się.

• Data dodania: 25-05-2007, 18:54
  •  
  •  
  •  
  •  

Bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedź.

• Data dodania: 01-06-2007, 09:59
  •  
  •  
  •  
  •  

fajno masz cOrke

• Data dodania: 12-11-2007, 13:25
  •  
  •  
  •  
  •  

A czy może twoja córka już to robiła z nimi?? To co mówisz jest odrażające...PSYHIATRA tu nawet nie pomoże...może nawet pogorszyć sprawe

• Data dodania: 06-12-2007, 22:31
  •  
  •  
  •  
  •  

Życze powodzenia z córką badz silna

• Data dodania: 22-01-2008, 17:35

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

• Data dodania: 19-02-2008, 14:12
  •  
  •  
  •  
  •  

A jak zauważyłaś? Lubi klimaty czerni, bielizne i koronki , ubrania? Jakiej muzyki słucha? Może to przejawy obecności subkultury śmierci? Tak modnej w młodym wieku?

• Data dodania: 20-02-2008, 09:14
  •  
  •  
  •  
  •  

Treści powyżej świadczą o braku Waszych wartości. Ironia i kpina jest domeną ludzi małych, próznych, nie znających życiowych zaleznośic i faktów, że pataologie jakiejkolwiek natury są nieodłącznym atrybutem w zyciu, i że mogą dotykać kazdego, Was także. Czy wtedy ironiczne słowa będą czynnikiem rozswietlającym Waszą duszę i iskierką prowadząca ku rozwiazaniu problemu i szansą na uzyskanie pomocy? Chyba nie.

Ludzie myślący, to ludzie wielcy. Dlatego córka tej Pani, młoda dziewczyna, nie poddała sie wpływowi zmysłów, lecz szuka pomocy, by uzyskać życiową równowagę, a że ma mądrą i wspaniałą mamę, nie miała oporów, by z nią o tym porozmawiać. To świadzcy o dobrych ich wzajemnych relacjach. Rozumiejąca problem mama, szuka pomocy i to jest naturalna zdrowa reakcja rodzica.

• Data dodania: 29-02-2008, 19:14

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

Reklama

Reklama