Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (260) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (682) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

adipex [14]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 16-02-2012, 00:52

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 01-04-2011, 16:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      hej dzisiaj kupiłam adipex retard sa to małe złote kapsułki na listku jest data 09. 2015 ze sroda wycieka brazowa wydzielina wziełam jedna i nogi mam jak z waty, czuje jak by wszystko sie we mnie trzeslo w buzi mam taki dziwny posmak i w kacikach ust mam sucho nie wiem czy to napewno te tabletki pomóżcie ;((((
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 01-04-2011, 17:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      opinie na temat tego leku są różne. jedni nie odczuwają skutków ubocznych, a inni odczuwają bardzo nieprzyjemne skutki brania. widocznie jesteś nadwrażliwa na ten lek. może lepiej go odstawić, zamiast się męczyć.
      • Dodano: 01-04-2011, 17:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie mecze sie tylko mam takie dolegliwosci a nie mam pewnosci bo kupłam go od osoby przez internet narazie 10 tabletek
      • Dodano: 01-04-2011, 18:30
      •  
      •  
      •  
      •  
      jeżeli to nie jest jakaś podróba, to czytałam, że jest skuteczny, ale trzeba dłużej brać, żeby uzyskać efekt odchudzający.
      • Dodano: 01-04-2011, 19:22
      •  
      •  
      •  
      •  
      bierzesz syntetyk amfy dziwisz sie podobnym skutkom ubocznym?
      • Dodano: 01-04-2011, 20:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie dziwie sie tylko boje sie ze to moze byc podruba !!!! jak ty bysmiał problem z otyłosciz łapał bys sie czego da!!!!
      • Dodano: 01-04-2011, 20:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      mam tarczyce która lecze i boje sie ze bede miała problemy z zajsciem w ciaże ! wezme tylko te 8 tabletek i wiecej pozniej odhcudze sie z rozsadkiem bez adipexu
      • Dodano: 14-04-2011, 09:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja wczoraj dostalam moje tablteki i juz je o 12 wziełam dzisiaj o 7.30 poniewaz wcxzesnie wstałam

Narazie w ogole nie mam uczucia głodu.

fakt o 8 zjadłam mała kanapke ale tylko po to by nie miec caly dzien pustego zolądka.

Wczoraj wziełam tabletke o 12 i az do dzisiaj rana nie bylam glodna, moze to tak mocno na mnie działa ( niewiem) jestem troche pobudzona bo to ze wstalam o 7 to nie kwestia pójscia do pracy czy szkoly a tego ze poprostu nie chcialo mi sie spac! dziwne mam 150 a waze 49 kg chcialabym zrzucic do 46 .

Bodajze pół roku temu wazyłam 55 kg i byłam cala napuchnieta przez tabletki anty.(które juz odstawiłam) i od tego czasu moj chlopak ciagle mi dokuczal jaka to jestem gruba... tak wiec teraz udowodnie ze potrafie zachamowac apetyt i byc wkońcu pięknie szczuplutka

Dam znac po dluzszym stosowaniu adipexu
      • Dodano: 14-04-2011, 09:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja wczoraj dostalam moje tablteki i juz je o 12 wziełam dzisiaj o 7.30 poniewaz wcxzesnie wstałam

Narazie w ogole nie mam uczucia głodu.

fakt o 8 zjadłam mała kanapke ale tylko po to by nie miec caly dzien pustego zolądka.

Wczoraj wziełam tabletke o 12 i az do dzisiaj rana nie bylam glodna, moze to tak mocno na mnie działa ( niewiem) jestem troche pobudzona bo to ze wstalam o 7 to nie kwestia pójscia do pracy czy szkoly a tego ze poprostu nie chcialo mi sie spac! dziwne mam 150 a waze 49 kg chcialabym zrzucic do 46 .

Bodajze pół roku temu wazyłam 55 kg i byłam cala napuchnieta przez tabletki anty.(które juz odstawiłam) i od tego czasu moj chlopak ciagle mi dokuczal jaka to jestem gruba... tak wiec teraz udowodnie ze potrafie zachamowac apetyt i byc wkońcu pięknie szczuplutka

Dam znac po dluzszym stosowaniu adipexu
      • Dodano: 28-06-2011, 19:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      mozecie zdradzic u kogo zamówilyscie Adipex??

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje