użytkowników online: 2674

Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (260) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (682) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

STIMULOTON BRAŁ KTOŚ?? [3]

• Dodano: 02-06-2011, 11:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam,

Niedawno stwierdono u nnie nerwice lękową a dokładnie objawy depresyjno-lękowe. Depresja mi jednak aż tak nie dokucza jak lęki i strach przed wyjściem z domu. Rozpoczęłam psychoterapię i od tygodnia biorę STIMULOTON. Na początku miałam skutki uboczne. Teraz juz ich prawie nie mam ale jak narazie dużej poprawy nie widać. Chciałabym być juz zdrowa i wrócić do pracy jak noirmalny człowiek cry Moja pani doktor mówi, że mam się uzbroić w cierpliwość i czekać bo z każdą połówką dnia będzie lepiej ale jest to lek, który działa dopiero po ok 3 tygodniach mniej lub więcej confused Czy ktoś z Was brał ten lek?? komuś pomógł?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      • Dodano: 23-01-2012, 17:48
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej ja tez biore lek stimuloton od ponad 2 tygodni i przyznam szczerze ze nie zadzialal tak jak sie tego spodziewalam.Wczesniej bralam paroksetyne na depresje i dzialala duzo lepiej niestety przerwalam nagle stosowanie (z własnej głupoty) i po powrocie przestala dzialac:/ Mam nadzieje ze zadziala niedlugo bo juz mam dosyc tych lęków i bezsilnosci...
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 07-02-2012, 19:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam, biorę stimuloton od 5 dni (mam stwierdzone lęki paniczne i mam obsesje na punkcie bicia serca ;( ), czy ktoś łączył kiedyś takie tabletki z concorem na serce? objawy uboczne mam codziennie inne.... a przede wszystkim niesamowite mdłości i jadłowstręt oraz biegunka ;/ czy to na prawdę przejdzie??? głowa mnie tak boli że żyć się nie chce.... chcę żeby to już było za mną! trzymajcie się!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje