użytkowników online: 2834

Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (261) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (685) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Jak skutecznie popełnić samobójstwo? [1080]

• Dodano: 29-05-2010, 17:15
      •  
      •  
      •  
      •  
      NIE RÓB MI TEGO ŻYJ DLA MNIE JA CIĘ POTRZEBUJE.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 30-05-2010, 20:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie wiem do kogo piszesz, do mnie? Czy autora tematu? Jeśli do mnie, odpowiadam - nie ma takiej opcji, nawet nie wiem kim jesteś razz

Walcz z fobią społeczną!

http://fobiaspoleczna.info/

edytowano: 30-05-2010, 20:54
      • Dodano: 31-05-2010, 08:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Do ciebie ale skoro nie ma takiej obcji, to nie bedę się narzucać wink
      • Dodano: 31-05-2010, 11:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      Chcesz zostać moją kochanką/żoną, czy do czego mnie potrzebujesz? cheesygrinwink

A tak serio to niby czemu miałbym żyć dla Ciebie, zupełnie obcej mi osoby? Nawet nie mam pewności, że na 100% jesteś kobietą, wiadomo w sieci można się łatwo podszywać pod każdego frown

Walcz z fobią społeczną!

• Dodano: 31-05-2010, 13:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      Napewno jestem kobietą chyba widać to na fotce co. Co do podszywania to nie w moim stylu ja nienawidze kłamstwa . Kim jestem jestem osobą zdradzoną smutną i zawiedzioną kim chce być dla ciebie napewno nie kochanką może przyjaciółką . Jesteś smutny ja też dlatego napisałam byś żył dla mnie to troche takie głupie bo masz racje nie znamy się wogule i czemu byś miał chceć żyć dla mnie. pozdrawiam cię elka
      • Dodano: 31-05-2010, 13:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      To byli samobójcy, którzy w momencie rozpaczy odebrali sobie życie, a teraz byli pośród tych mąk i katuszy; otoczeni przez te okropne stwory, okrążeni przez demony, które ich męczyły. Najgorsza w tej całej torturze była nieobecność Boga, Jego kompletna nieobecność, bo tam nie czuje się Boga. Zrozumiałam, że ci, którzy odbierają sobie życie, muszą tam tak długo pozostać, tyle lat, ile musieliby żyć na ziemi. Samobójstwem naruszyli porządek Boży, dlatego demony miały do nich dostęp. Dusze czyśćcowe zazwyczaj są uchronione od wszelkiego wpływu zła, są już świętymi Boga i nie mają już nic wspólnego z demonami.

Mój Boże, tak wielu biednych ludzi, szczególnie młodych... tak wielu, wielu, płaczących, cierpiących niewymownie... Gdyby wiedzieli, co ich czeka po samobójstwie, z pewnością pogodziliby się z grożącą im na przykład jakąś karą więzienia, zamiast skazywać się na coś takiego.

Wiecie, jakie dodatkowe cierpienia muszą znosić? Muszą przyglądać się, jak ich rodzice lub najbliżsi, którzy jeszcze żyją, cierpią z ich powodu, znoszą hańbę, wpędzają się w kompleksy winy: „Gdybym go wychował surowiej, gdybym go ukarał...”, albo: „Gdybym go ukarał, gdybym mu powiedział, gdybym zrobił to czy tamto...” itd. Te wyrzuty sumienia przytłaczają, są bolesne, stanowią ich piekło na ziemi. Konieczność przyglądania się temu cierpieniu najbliższych sprawia im największy ból. Jest to dla nich największa męka, z której demony się cieszą. Dlatego pokazują im wszystkie te sceny: „Popatrz, jak twoja matka płacze. Popatrz, jak twój ojciec płacze, jak są zrozpaczeni, przepełnieni strachem, jak się obwiniają, jak dyskutują i nawzajem się oskarżają. Popatrz na cierpienia, jakie im zadałeś. Spójrz, jak teraz buntują się przeciw Bogu. Spójrz na swoją rodzinę! Wszystko to twoja wina.”

źródło: http://www.voxdomini.com.pl/sw/gloria_polo.htm

Nie popełniajcie tego błędu i nie zabijajcie się. Wasze cierpienie na ziemi kiedyś się skończy, a cierpienie w piekle nigdy!
      • Dodano: 31-05-2010, 15:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      ELI-E17 2010-05-31 13:10:27 Napewno jestem kobietą chyba widać to na fotce co. Co do podszywania to nie w moim stylu ja nienawidze kłamstwa . Kim jestem jestem osobą zdradzoną smutną i zawiedzioną kim chce być dla ciebie napewno nie kochanką może przyjaciółką . Jesteś smutny ja też dlatego napisałam byś żył dla mnie to troche takie głupie bo masz racje nie znamy się wogule i czemu byś miał chceć żyć dla mnie. pozdrawiam cię elka

Hmm, ale wiesz, że przyjaźń nie wyklucza romansu, prawda? cheesygrin Chyba że znów jesteś czyjąś dziewczyną/żoną, to co innego razz Nie wiem czy jest sens zaczynać nową znajomość internetową, która jak większość zginie po jakimś czasie... miesiąc, pół roku, rok i tyle z tego będzie, przerabiałem to wiele razy, Ty pewnie też wink Nie ma we mnie optymizmu, nigdy nie było.

To miłe co pisałaś, żebym żył dla Ciebie, wiem że moja reakcja wyglądała zupełnie inaczej, jakbym się wkurzył, ale prawdę mówiąc nawet takie słowa mogą chociaż na chwilę poprawić komuś nastrój. Mi razz

Teraz Ty żyj dla mnie cheesygrinwink

Walcz z fobią społeczną!

• Dodano: 31-05-2010, 17:46
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dziękuje za te słowa ja też raczej nie jestem optymistką a po tym co przeżyłam to nie wierze w miłość i tą całą magie bo to jak czar par pryska człowiek się stara kocha a drugi ma to gdzieś to życie to pokrecone jest wogule .ALE JUŻ MAM DLA KOGO ŻYĆ razz
      edytowano: 31-05-2010, 17:51
      • Dodano: 01-06-2010, 07:34
      •  
      •  
      •  
      •  
      Elu,to nie tak.
      Życie jest naprawdę piękne i w życiu można przeżyć prawdziwą,piękną miłość.To tylko ludzie są czasem pokręceni,ale i im należy się też chociaż odrobina miłości.
      Przecież to że masz dla kogo teraz żyć,to tak naprawdę nic innego jak właśnie miłość.
      Pozdrawiam. smile

Zibi
      • Dodano: 01-06-2010, 15:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      A może Ela żyje dla przyjaciela? razz

Walcz z fobią społeczną!