Skoro według Ciebie tego wątku/
forum nie czyta policja, to po co to sprostowanie, czego się boisz? Kto cię za to dopadnie, przecież policja nie czyta takich forów...

Tak wiem, w sprostowaniu piszesz o czym innym, że kretynizmem jest myśleć że namawiasz do samobójstwa... dlaczego uważasz nas za kretynów? Zakładając, że tak odbierzemy twój post, jako nakłanianie do samobójstwa i późniejsze pisanie, że takie odebranie twoich słów jest kretynizmem świadczy o tym, że albo uważasz nas za kretynów, albo piszesz tak ZE STRACHU, że będziesz mieć lipę za ten pierwszy post. Jeśli to drugie, to jednak sam uważasz, że policja czyta ten temat/forum. Jeżeli tak, to dlaczego piszesz coś zupełnie innego, chcesz tu kogoś podpuścić do nakłaniania do samobójstwa? A może Ty agent Tomek jesteś i teraz cię przerzucili do internetu, bo nie dajesz już rady uwodzić kobiet?

PS. Mój post to PRZYPUSZCZENIA, zanim mnie zbluzgasz lub strzelisz focha przeczytaj ten post do końca, ja tak nie uważam na prawdę... tzn. po części, tylko po części, bo prawdy znać nie mogę i od Ciebie pewnie się nie dowiem... nie bierz tego do siebie

Walcz z fobią społeczną!
http://fobiaspoleczna.info/
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź