użytkowników online: 3209

Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (234) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (617) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Jak skutecznie popełnić samobójstwo? [782]

• Dodano: 01-06-2010, 17:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Tak i dla moich 2 córeczek razz a w miłość już nie wierze Zibi razz
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Elu uważam że ten"" gość"" próbuje grać na Twoich uczuciach.
      A miłość,zapewniam Cię, z czasem przyjdzie,wspomnisz moje słowa.Ja Ci tego życzę.

Zibi smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 01-06-2010, 19:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      witajcie smile coz ktoz moze nas bardziej zrozumiec niz osoby ktore probowaly popelnic samobojstwo.....ja probowalam po tym jak poklocilam sie z chlopakiem nie pamietam juz o co poszlo ale powiedzial zebym robila co chce i to tak nie ciekawym tonem ze postanowilam nie zawracac mu juz glowy nigdy wiecej frown poszlam do pokoju zamknelam drzwi wlaczylam muzyke wzielam tabletki i wiecej nie pamietam.....a potem obudzilam sie w szpitalu---to znak za malo wzielas.....nie wiem dobrze czy zle;(pamietam kroplowki itd wizyta u psychiatry.....wrocilam do domku oczywiscie gadanie rodziny itd.chlopak powiedzial ze jesli jeszcze cos takiego sprobuje albo zobaczy jakies tabletki albo bede czytala jak popelnic samobojstwo to wysle mnie do zakladu zebym to i owo sobie przemyslala;(
      Oddano 1 głos
      Współczuję Ci takiego chłopaka, zamiast Cię wesprzeć tylko straszy psychiatrykiem... frownconfused

Walcz z fobią społeczną!

http://fobiaspoleczna.info/

Oddano 1 głos
      hej wiesz z jednej strony go rozumiem a z jednej nie bo przeciez przez niego chcialam to zrobic;(
      Oddano 1 głos
      A nie lepiej go zostawić, zamiast się zabijać, zwłaszcza że ten pacan jeszcze Cię straszy?

Walcz z fobią społeczną!

• Dodano: 05-06-2010, 18:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      domyślam się,że na takich stronach przesiadują psychologowie i policja -jakby nie mieli co robić tylko *** się zajmować ;f- wiecie co jest po śmierci? NIE! jego życie, jego sprawa nie wasza! a on albo sobie robi jaja,albo jest głupi,że pyta się o to w internecie -sama obecność policji i psychologów na takich wątkach udowadnia jaki człowiek jest głupi i manipulowany smutne :/ moja rada do przyszłych "samobójców": to jest WASZE życie... /takie ratowanie na siłę jest bez sensu, stworzyliście taki zakłamany i żałosny system,a potem ubolewacie,że się ludzie zabijają, no ciekawe!
      • Dodano: 05-06-2010, 18:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      ah i chciałem coś sprostować: jeśli uznaliście mój post za próbę namowy kogoś do samobójstwa czy coś to chyba zacznę się głośno śmiać, bo takie myślenie to czysty kretynizm... ludzie ogarnijcie się co? myślcie bo to się nudne robi... i wynikają jakieś nieporozumienia
      • Dodano: 05-06-2010, 21:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Skoro według Ciebie tego wątku/forum nie czyta policja, to po co to sprostowanie, czego się boisz? Kto cię za to dopadnie, przecież policja nie czyta takich forów... wink

Tak wiem, w sprostowaniu piszesz o czym innym, że kretynizmem jest myśleć że namawiasz do samobójstwa... dlaczego uważasz nas za kretynów? Zakładając, że tak odbierzemy twój post, jako nakłanianie do samobójstwa i późniejsze pisanie, że takie odebranie twoich słów jest kretynizmem świadczy o tym, że albo uważasz nas za kretynów, albo piszesz tak ZE STRACHU, że będziesz mieć lipę za ten pierwszy post. Jeśli to drugie, to jednak sam uważasz, że policja czyta ten temat/forum. Jeżeli tak, to dlaczego piszesz coś zupełnie innego, chcesz tu kogoś podpuścić do nakłaniania do samobójstwa? A może Ty agent Tomek jesteś i teraz cię przerzucili do internetu, bo nie dajesz już rady uwodzić kobiet? cheesygrin

PS. Mój post to PRZYPUSZCZENIA, zanim mnie zbluzgasz lub strzelisz focha przeczytaj ten post do końca, ja tak nie uważam na prawdę... tzn. po części, tylko po części, bo prawdy znać nie mogę i od Ciebie pewnie się nie dowiem... nie bierz tego do siebie razz

Walcz z fobią społeczną!

edytowano: 05-06-2010, 22:01
      • Dodano: 11-06-2010, 00:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      z jednej strony by sprostować,że nie nakłaniam bo oczywiście ktoś sobie wymyślił,że za takie coś może być więzienie razz Z DRUGIEJ strony jednak uważam,że jakiś idiota mógł mój ostatni post potraktować "zbyt poważnie" -bo dużo jest ludzi "pomagających" samobójcom. A ten agent tomek to co to? Bo kojarze,że z jakąś lokomotywą to było razz -NAPISAŁEM że policja i psycholodzy PRZESIADUJĄ na takich ***, czytaj dokładnie razz -o i mówiłem,że nieporozumienia będa? razz PP ludzie to jedna wielka porażka -bóg się odezwał XD

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje