W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies/Polityce Prywatności”.
moja ciotka ma miansec, jest super, gdyby nie on nie można by z nią wytrzymac. po nim śpi lepiej i jest spokojna, bez niego katastrofa, nerwowa, zlośliwa, wszystko nie tak, moze wykonczyć człowieka
ja mam stany depresyjne i przedewszystkim stany lekowe mieszane. Mam silna nerwice lekowa, fobie spoleczna, agorafobie. Lekarz zalecil mi branie powyzszych dwoch farmaceutykow. Alventa raz dziennie rano a miansec raz na noc. Obawiam sie tego mianseca bo mam nadwage i w zasadzie rowniez zaburzenia odzywiania ( tzw zarlocznosc psychiczna ) a doczytalam sie od tego leku moze wzrosnac apetyt, masa ciala.
Dodano: 27-06-2008, 11:44
Gość
Po alvencie na pewno schudniesz Ja biore 150 mg i trazodon do tego i wygladam jak worek kosci...
Dodano: 21-10-2008, 18:14
Gość
cierpie na nerwice lekowo urojeniowo depresyjna biore miansek w ilosci hurtowej 5 - 6-5 i jest ok dodatkowo ketrel 0-1-0 i alventa 1-0-1
Dodano: 02-01-2009, 22:04
Gość
ja biore miansec od ponad dwóch miesięcy i... przytyłam przez ten czas 12 kilogramów;( do tego wszystkiego nic mi on nie pomógł na moje lęki, dlatego nie polecam tego specyfiku!!!
Dodano: 02-01-2009, 22:05
Gość
ja biore miansec od ponad dwóch miesięcy i... przytyłam przez ten czas 12 kilogramów;( do tego wszystkiego nic mi on nie pomógł na moje lęki, dlatego nie polecam tego specyfiku!!!
Dodano: 03-01-2009, 21:55
Gość
Moja mama cierpi na chad. Bierze miansec, a także tegretol i citronil. Miansec 60mg na noc. Ma dobry apetyt, ale nie przytyła zanadto. Poza tym lepiej spi. Brak skutków ubocznych. Myślę, że to kwestia indywidualna, na każdego może działać inaczej.
Dodano: 19-09-2009, 11:34
Gość
Ja brałem EFECTIN ER teraz biorę Alventę oba mi pomogły w depresji Jedyny skutek uboczny to obniżenie popendu seksualnego
Dodano: 28-11-2010, 21:31
Gość
ja biorę alventa 75 od ponad 2 lat.czuję sie bardzo dobrze,zastanawiam sie czy juz zawsze bede musiala brać te leki??zaczełam je brać po porodzie i już minęlo ponad 2 lata.przez okres brania leków czułam sie super dobrze więc postanowilam z lekarzem aby stopniowo rzucic leki,....niestety leki,depresja wrócila,mimo ze próbowałam przeczekać jakoś ten kryzys nie dałam rady. pojawiły sie paniczne lęki i depresja wróciła czułam sie jak naprawde nienormalna... byłam u lekarza i znów biore alventa 75 codziennie...znów czuje sie dobrze pytanie czy już jestem skazana na te leki?
Dodano: 17-02-2011, 09:00
Gość
Ja biorę na noc miansec i jest rewelacyjny - śpie bez problemów i nie mam ataków lęków nocnych.
moja ciotka ma miansec, jest super, gdyby nie on nie można by z nią wytrzymac. po nim śpi lepiej i jest spokojna, bez niego katastrofa, nerwowa, zlośliwa, wszystko nie tak, moze wykonczyć człowieka