Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (260) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (682) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

samobójstwo. [4]

• Dodano: 03-02-2012, 21:35
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam wrażenie, że ... każdy ma mnie gdzieś -,- mój ojciec pije, zawsze ma pretensje on tej wtedy tatus "gdy zrobię coś źle" wtedy.. wprowadza swoje wychowastwo . Matka nic nie robi tylko powtarza "Ty się nie uczysz, całe dnie przed komputerem siedzisz" śrdenia 4,78 ale ja się nie uczę. Mam tego serdecznie dosyć. Mojej siostrze w moim wieku pozwalała na wszystko. Dlatego raz kiblowała. Ma teraz dziecko i wychodzi sobie kiedy chce i mama cały czas krzyczy na mnie. Jakby chciała sie wyładować na mnie. Na nic mi nigdy nie pozwala. Nawet nigdzie nie mogę jechać .;/ uciekłam pare razy z domu i nic. . . Tyle razy myślałam o samobójstwie. I chciałabym się dowiedzieć czy jak bym wzięła tabletki oni odstrzegli by mnie jakoś?? frown serioo. nie wiem co robić. Nie ogarniam już niczego. Siedzę i płaczę. Proszę o kontakt gg: 22927258 lub email patrycja9.03@interia.pl
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 03-02-2012, 23:19
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj Patrycjo.
      Jestes młoda zdolna, to o czym myślisz to nie jest żadne rozwiązanie.
      Przed Toba całe życie,nie marnuj czasu, Twoje życie zależy od Ciebie, jakie ono będzie.
      Ze świata każdy ma tyle,
      ile sam sobie weżmie.
      Uwierz może teraz jest Ci żle, ale jeśli poradzisz sobie teraz, to już zawsze sobie poradzisz.
      Pamiętaj, po każdej burzy wychodzi słońce.

Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilą,
      by jutro były warte wspomnień.

czeka na Ciebie CAŁY ŚWIAT pozdrawiam Renia
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 04-02-2012, 14:03
      •  
      •  
      •  
      •  
      dziękuję, że odpowiedź. Mam teraz plan, który może mi pomóc. Ktoś się zainteresował tym i mi pomógł. smile
      • Dodano: 04-02-2012, 19:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      "uciekłam pare razy z domu i nic"
      "I chciałabym się dowiedzieć czy jak bym wzięła tabletki oni odstrzegli by mnie jakoś??"

Efektem - zobaczcie co ja zrobie zwrocie na mnie uwage nic nie zyskasz. Kazdy pomysli, ze jest cos z Toba nie tak i odwroca sie od Ciebie. Bądź nie będą Cie traktować poważnie. Zaufanie łatwo stracić...
      Szanuj siebie i swoja prywatność, życie to nie show nikt skakać przy Tobie i biegać nie będzie. Sama bądź dla siebie królową a nie dla kogoś. smile

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje