Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (260) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (682) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

;( [4]

• Dodano: 05-02-2012, 13:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      Życie jest beznadziejne jeśli niemasz nikogo kto Cię kocha a ludzie o których myślisz że Cię kochają tak naprawdę mają Cię głęboko w dupie. Nie chcę już żyć bo niemam dla kogo i niema to największego sensu ... !!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 05-02-2012, 13:27
      •  
      •  
      •  
      •  
      trzeba przede wszystkim kochac siebie, siebie trzeba szanowac. trzeba sobie wybaczac. trzeba odnalezc w sobie zycie dla siebie. kogo mamy kochac na pierwszym miejscu? Nie oceniajac zbytnio innych zycie jest egoistyczne. Mimo wszystko co by sie nie dzialo. Zawsze moze byc gorzej! Jakby wszyscy Ci mowili, kochamy Cie! dwa razy dziennie przez rok, umysl by Ci mowil nie jestem zabawka.... dajcie mi spokoj.
      edytowano: 05-02-2012, 13:32
      • Dodano: 05-02-2012, 21:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Wcale ludzie cie nie maja w dupie.Może tylko tak ci sie wydaje.Ja kiedyś sie żaliłem że nie mam do kogo pyska otworzyć a tak naprawde mama sie ciagle mną opiekowała w trudnych dla mnie chwilach.Popatrz dobrze ktoś cie kocha wink
      • Dodano: 06-02-2012, 00:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja podobnie jak autor, niby rodzice mnie kochają, ale nie chodzi mi o taką miłość. Brak mi drugiej połówki, osoby, z którą mógłbym porozmawiać na każdy temat i która kochała by mnie, mimo moich wielu wad. Niby jestem wśród ludzi, ale czuję się okropnie samotny.

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje