No to może z tatą porozmawiaj ?
Powiedz mu, że troszkę Ci się odechciewa żyć przez to, że doprowadza się do takich stanów, i przez tą sytuację w domu...
Powiedz mu, że też jesteś w tym domu i niech ma to na uwadze i coś z tym zrobi.
Temat wagi...popadniesz w anoreksję, masz dobrą wagę radykalne odchudzanie Cię wykończy, więc odradzam.
Jedyny sposób na zdrowe zbicie wagi to sport. Mogę w tym temacie coś doradzić ale nie tu bo to nie to
forum.
Sprawa M.J. dobry muzyk, świetny głos. Ale chyba nie twój kolega ani nikt z rodziny. Wiem, że narazie to dla Ciebie nie do pojęcia ale z wiekiem się przekonasz, że był tylko dobrym artystą tak jak np. Fredi M.
Szkoda takiego człowieka ale to tylko medialna osobaa nie bliski z rodziny czy znajomych.
I to jak nad jego stratą ubolewasz to zasługa mediów, sam w sobie był dobrym artystą, ale nieodpowiedzialnym. Media natomiast zrobiły z niego męczennika bo taka ich rola. Myślę, że jeśli skończysz z życiem dla niego to jemu łatwiej na duszy się nie zrobi a obciąży jego sumienie.
14lat...i nie jesteś ciekawa jak się Ci życie ukształtuje?
Tyle przed Tobą i to DOBREGO wbrew pozorom !!
Pomyśl, przemyśl i sobie odpuść te tablety a żyj dalej wyjdź na przeciw problemom i układaj sobie lepsze życie !

Pozdrawiam
Rafał
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź