użytkowników online: 167

Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (261) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (685) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Nie chce już żyć, Chce sie zabić [171]

• Dodano: 02-01-2010, 15:22
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jeśli naprawdę kochasz mamę...To myślę, że wytrzymasz do samego końca smile

Pozdrawiam
      Rafał
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 03-01-2010, 21:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      RAAATUUNKUUU!!Tak bardzo boje sie zyc,boje sie kolejnego dnia,boze tak bardzo sie boje,mam ciezka sytuacje w domu,moja mama jest chora psychicznie,a tata jest alkocholikime,w szkole jest dobrze,kocham tez tanczyc,ale w domu ;((jest bardzo zle, z mama kontaktu nie utrzymuje tzn nie rozmawiam z nia ale ona w domu caly zcas jest,wiem ze niedlugo wyzdrowieje,a tata jak nie pije jest najukochanszym tata na swiecie,ale sie pogubil,kolejny moj powod mysli samobojczych ti smierc Michaela Jacksona cry chce byc z tym aniolem po drugiej stronie,gdziekolwiek on jest,chce go przytulic i powiedziec mu jak bardzo go kocham,kolejna sprawa to moja waga,chce schudnac mam 14 lat waze 50 kg na 164 cm,wiem niektorzy mowia ze to dobra waga ale ja mam problem z akceptowaniem siebie samej,mam juz naszykowane tabletki,proosze niech ktos odpisze blaaaaagam ;((
      • Dodano: 03-01-2010, 22:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      No to może z tatą porozmawiaj ?
      Powiedz mu, że troszkę Ci się odechciewa żyć przez to, że doprowadza się do takich stanów, i przez tą sytuację w domu...
      Powiedz mu, że też jesteś w tym domu i niech ma to na uwadze i coś z tym zrobi.

Temat wagi...popadniesz w anoreksję, masz dobrą wagę radykalne odchudzanie Cię wykończy, więc odradzam.
      Jedyny sposób na zdrowe zbicie wagi to sport. Mogę w tym temacie coś doradzić ale nie tu bo to nie to forum.

Sprawa M.J. dobry muzyk, świetny głos. Ale chyba nie twój kolega ani nikt z rodziny. Wiem, że narazie to dla Ciebie nie do pojęcia ale z wiekiem się przekonasz, że był tylko dobrym artystą tak jak np. Fredi M.
      Szkoda takiego człowieka ale to tylko medialna osobaa nie bliski z rodziny czy znajomych.

I to jak nad jego stratą ubolewasz to zasługa mediów, sam w sobie był dobrym artystą, ale nieodpowiedzialnym. Media natomiast zrobiły z niego męczennika bo taka ich rola. Myślę, że jeśli skończysz z życiem dla niego to jemu łatwiej na duszy się nie zrobi a obciąży jego sumienie.

14lat...i nie jesteś ciekawa jak się Ci życie ukształtuje?
      Tyle przed Tobą i to DOBREGO wbrew pozorom !!
      Pomyśl, przemyśl i sobie odpuść te tablety a żyj dalej wyjdź na przeciw problemom i układaj sobie lepsze życie ! smile

Pozdrawiam
      Rafał
      • Dodano: 23-01-2010, 20:59

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

• Dodano: 26-01-2010, 15:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 26-01-2010, 20:37
      •  
      •  
      •  
      •  
      Tez mam myśli samobójcze ale nie chce ranić osób niewinnych... mentalnie już umarłem dla siebie... bardzo ciąży mi życie na tym świecie i nie wiem co robić, gdzie się podziało źródło mojej radości ?? Nie wiem.

Czy ktoś coś wie tylko proszę nie piszcie o miłości szkole rodzicach bo mnie dotyczy o wiele głębszy problem i to co przeżywam jest gdzieś głęboko w mojej podświadomości, chce to wyrzucić i wrócić do normalnego życia, być taki jak przedtem wesoły
      • Dodano: 30-01-2010, 22:35
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jeśli chcesz porozmawiać z kimś, kto po prostu chce Cię wysłuchać, poradzić się osoby, która być może ma takie problemy jak Ty napisz na adres: chcecipomoc@onet.pl
      Paulina
      • Dodano: 01-02-2010, 16:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      tak jak kazdy tez nie chce zyc, wszystko jest zle, najwazniejsza osoba odemnie odeszła, rodzice tez do kitu i najgorszy moj problem nie moge wymowic litere R i przesto mi sie wszystko wali i to zmienia całkiem zycie na gorsze . mam 17 lat i mam wiele taki dni jak dzis ale ten jest naj gorszy,juz mi sie nie chce zyc i tyle .
      • Dodano: 12-02-2010, 22:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jest mi ciezko !!! mam 31 lat,jestem chora,mozna by tak powiedziec,cierpie na niewydolnosc zylna konczyn donych,moje nogi zrobiły sie okropne 4 razy wieksze i zniekształcone!! nikt nie potrafi mnie zrozumiec bylam u 3 lekarzy kazdy mowi co innego operacja za jedna noge 3tys!! skad mam to wziasc !! a na kase chorych to trza czekac az do smierci !!! zrobilam sie wredna nic mnie nie cieszy tak jak kiedys,jestem niemiła dla wszystkich,kazdego ranie!!!i,ale jest mi bardzo ciezko,nie potrafie siebie zaakceptowac nie potrafie byc kobieta,zawsze byłam super laska jak to sie mowi ... teraz jestem ogromna i mam zniekształcone nogi nie chhce mi sie żyććć!!!!!
      • Dodano: 13-02-2010, 19:09
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2010-02-12 22:51:29 Jest mi ciezko !!! mam 31 lat,jestem chora,mozna by tak powiedziec,cierpie na niewydolnosc zylna konczyn donych,moje nogi zrobiły sie okropne 4 razy wieksze i zniekształcone!! nikt nie potrafi mnie zrozumiec bylam u 3 lekarzy kazdy mowi co innego operacja za jedna noge 3tys!! skad mam to wziasc !! a na kase chorych to trza czekac az do smierci !!! zrobilam sie wredna nic mnie nie cieszy tak jak kiedys,jestem niemiła dla wszystkich,kazdego ranie!!!i,ale jest mi bardzo ciezko,nie potrafie siebie zaakceptowac nie potrafie byc kobieta,zawsze byłam super laska jak to sie mowi ... teraz jestem ogromna i mam zniekształcone nogi nie chhce mi sie żyććć!!!!!
      juz jest oki smile ) to byla chwila słabosci,tak jakos mi sie napisało,moze nie milam komu sie wyzalic i dlatego tu swoje słowa przeniosłam smile )

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje