Grunt ze jest ok !! Zycze duzo sily i samo zaparcia w zyciu !!
Pozdrawiam Rafal
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Dodano: 20-02-2010, 04:06
Gość
Jeśli nie widzisz sensu życia, jest Ci źle i chcesz ze wszystkim skończyć koniecznie napisz zohemi@o2.pl
Dodano: 02-03-2010, 19:33
Gość
nie warto. pomysl sobie ze mozesz pomoc mamie i tacie w jakis sposob. napisalas przeciez ze jest najukochanszym tata na swiecie. masz cale zycie przed soba jak mozesz to pisz na gg 19391887
Dodano: 08-03-2010, 17:39
Gość
Co ja mam zrobic gdyż kocham pewną osobę a on kocha inną. Bez niego życie nie ma sensu. Nie moge udawać jak by się nic nie stało jak go kocham, wszystko mu powiedziałam co czuje a on nic jedno wielkie nic.!! Nie wiem co robić. Pomóżcie.
Dodano: 08-03-2010, 17:58
Gość
Musisz sie z tym pogodzić.Nie możesz przecież nakazać się kochać,miłości nie da sie przekupić,miłość musi sama przyjść,widocznie nie jesteś w jego typie i nic na to nie poradzisz.
Dodano: 08-03-2010, 19:00
Gość
Gość 2010-03-08 17:58:42 Musisz sie z tym pogodzić.Nie możesz przecież nakazać się kochać,miłości nie da sie przekupić,miłość musi sama przyjść,widocznie nie jesteś w jego typie i nic na to nie poradzisz.
dokładnie,a jak zle trafic lub byc z kims z litosci to lepiej samemu
Witam ja też jak chodziłam do szkoły średniej myślałam o samobójstwie z powodu osób z mojej klasy które mi dokuczały dostałam w tym czasie silnej nerwicy szkolnej codziennie miałam ataki paniki ale jakoś zdałam maturę niestety zaraz po niej rozwinęła się schizofrenia i do tej pory nie mogę sie z nią uporać nie pracuję nie studiuję żadko wychodzę z domu bo ludzie myślą o zrobieniu mi krzywdy np.o zabiciu zgwałceniu idą za mną obserwują śmieją się mówią o mnie złe rzeczy.
Witam ja też jak chodziłam do szkoły średniej myślałam o samobójstwie z powodu osób z mojej klasy które mi dokuczały dostałam w tym czasie silnej nerwicy szkolnej codziennie miałam ataki paniki ale jakoś zdałam maturę niestety zaraz po niej rozwinęła się schizofrenia i do tej pory nie mogę sie z nią uporać nie pracuję nie studiuję żadko wychodzę z domu bo ludzie myślą o zrobieniu mi krzywdy np.o zabiciu zgwałceniu idą za mną obserwują śmieją się mówią o mnie złe rzeczy.