użytkowników online: 2823

Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.7)
      Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (261) Artykuły (49) Porady (9) Społeczność (685) Szukaj  

Forum - Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Nie chce już żyć, Chce sie zabić [171]

• Dodano: 13-02-2010, 21:03
      •  
      •  
      •  
      •  
      Grunt ze jest ok !! smile
      Zycze duzo sily i samo zaparcia w zyciu !!

Pozdrawiam
      Rafal
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 20-02-2010, 04:06
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jeśli nie widzisz sensu życia, jest Ci źle i chcesz ze wszystkim skończyć koniecznie napisz zohemi@o2.pl
      • Dodano: 02-03-2010, 19:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie warto. pomysl sobie ze mozesz pomoc mamie i tacie w jakis sposob. napisalas przeciez ze jest najukochanszym tata na swiecie. masz cale zycie przed soba jak mozesz to pisz na gg 19391887
      • Dodano: 08-03-2010, 17:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      Co ja mam zrobic gdyż kocham pewną osobę a on kocha inną. crycry
      Bez niego życie nie ma sensu.
      Nie moge udawać jak by się nic nie stało jak go kocham, wszystko mu powiedziałam co czuje a on nic jedno wielkie nic.!!
      Nie wiem co robić. exclaimexclaim Pomóżcie. exclaimexclaim
      • Dodano: 08-03-2010, 17:58
      •  
      •  
      •  
      •  
      Musisz sie z tym pogodzić.Nie możesz przecież nakazać się kochać,miłości nie da sie przekupić,miłość musi sama przyjść,widocznie nie jesteś w jego typie i nic na to nie poradzisz.
      • Dodano: 08-03-2010, 19:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2010-03-08 17:58:42 Musisz sie z tym pogodzić.Nie możesz przecież nakazać się kochać,miłości nie da sie przekupić,miłość musi sama przyjść,widocznie nie jesteś w jego typie i nic na to nie poradzisz.

dokładnie,a jak zle trafic lub byc z kims z litosci to lepiej samemu
      • Dodano: 08-03-2010, 20:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam ja też jak chodziłam do szkoły średniej myślałam o samobójstwie z powodu osób z mojej klasy które mi dokuczały dostałam w tym czasie silnej nerwicy szkolnej codziennie miałam ataki paniki ale jakoś zdałam maturę niestety zaraz po niej rozwinęła się schizofrenia i do tej pory nie mogę sie z nią uporać nie pracuję nie studiuję żadko wychodzę z domu bo ludzie myślą o zrobieniu mi krzywdy np.o zabiciu zgwałceniu idą za mną obserwują śmieją się mówią o mnie złe rzeczy.
      • Dodano: 08-03-2010, 20:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam ja też jak chodziłam do szkoły średniej myślałam o samobójstwie z powodu osób z mojej klasy które mi dokuczały dostałam w tym czasie silnej nerwicy szkolnej codziennie miałam ataki paniki ale jakoś zdałam maturę niestety zaraz po niej rozwinęła się schizofrenia i do tej pory nie mogę sie z nią uporać nie pracuję nie studiuję żadko wychodzę z domu bo ludzie myślą o zrobieniu mi krzywdy np.o zabiciu zgwałceniu idą za mną obserwują śmieją się mówią o mnie złe rzeczy.
      • Dodano: 08-03-2010, 20:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      • Dodano: 13-03-2010, 19:35
      •  
      •  
      •  
      •  

Podobne dyskusje

Komentowane konferencje