Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Brak rozumu. (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/brak-rozumu/watek/521397/1.html#p521397https://www.psychiatria.pl/forum/brak-rozumu/watek/521397/1.html Brak rozumu. Gość
"Ja chce miec dziecko i już", "Ja juz chce zostać mamą, płacze po nocach". Gratuluje tym paniom. Kolejny raz kobieta potrafi pokazać ze jej hormony i instynkty biorą nad nia góre. A narzekaja ze to facet tylko mysli penisem (swoimi hormonami).
Jestem dzieckiem ktore poczulo co to bieda, co to strach przed utratą dachu nad głową. Dziwicie się ze mezczyzna tak czesto przejawią niechec wobec zbyt szybkiego zajscią w ciąże. Sprawa jest prosta. Wyobrazcie sobie ze macie dziecko i zrobicie coś co sprawi ze poczujecie sie jak najgorsza matka na świecie. Tak czuje sie mezczyzna ktory nie potrafi utrzymac swojej rodziny. Chcecie faceta doprowadzić do samobojstwa? Keep going. Prawda jest taka ze kazdy facet tez chce miec dzieci, chce byc dla nich opoką i ojcem. Ale nie oszukujmy się. W 99% małzenstw to mezczyzna glownie dba o stabilnosc finansową. To mezczyzna ma zapewnic rodzinie byt i bezpieczenstwo. To jest obowiazek ktoryt kazdy rozsadny mezczyzna bierze na powaznie. Musi byc pewny przed podjeciem takiej decyzji ze podoła. To ze wy macie kaprys to jest napewno jakis powod, ale czy wystarczajacy? To jest wspolna decyzja. Wybijcie sobie z glowy ze to tylko do Was glownie nalezy czy bedziecie mieli dziecko czy nie. Mezczyzna bedzie je utrzymywal, bedzie je wychowywal i bedzie z nim przez cale zycie. Dziwne ze kobiety tak czesto narzekaja ze sie ich nie rozumie a same w ogole nawet nie staraja sie zrozumiec mezczyzny... - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Depresja po xeplionie
Mam pytanie. Mam CHAD. przez 5 miesięcy brałam xeplion w iniekcjach. Dostałam...
- Co to jest psychika i jak o nią dbać ?
To chyba takie podstawowe pytanie, na które trzeba by było znać odpowiedzi.
- Jestem załamany, nie wiem jak sobie pomóc
Cześć mam 32 lata i przegrałem życie. Pochodze z dobrej, wierzącej...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Bezsenność
Witam. Mam 28 lat i odkąd pamiętam miałem problemy ze snem. Przez ponad 2 lata...
Forum: Problemy ze snem