Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Chorobliwa zazdrość (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/chorobliwa-zazdrosc/watek/521587/1.html#p521587https://www.psychiatria.pl/forum/chorobliwa-zazdrosc/watek/521587/1.html Chorobliwa zazdrość
Witam wszystkie zazdrośnice. Mam chłopaka Arka od 1,5 roku on ma 21 a ja 18 lat, mieszkamy razem u jego mamy. Jest niby cudownie, bardzo go kocham, on mnie chyba też mam taką nadzieję. Ale jest problem ze mną to dość dziwny ale tak o tym myślę i stwierdzam że to nie moja wina. Mój chłopak pracuje i dorabia sobie po pracy u kolegi Olka on jest spoko i w ogóle lubię go. Arek ma jeszcze jednego kolegę : Kubę za którym nie przepadam, znają się jeszcze z zawodówki, niedawno się pogodzili a ja znów zaczynam. Ma wolne 3 dni i zamiast zemną posiedzieć to on znów jedzie pierw do Olka, potem do kuby Jestem zazdrosna o tego Kubę że arek spędza z nim więcej czasu niż ze mną. Boję się że on coś zrobi głupiego bo już tyle przykrości mi sprawił, np.:założył sobie nk i fotkę.pl na której pisał do jakiejś dziewczyny "kotku".Nigdy tego nie zapomnę to co mi zrobił a wtedy jeszcze był sylwester.Założył to wszystko bez uzgodnienia ze mą. Wczoraj pojechaliśmy z Kubą i jego dziewczyną nad jezioro i przyjechała jakaś dziewczyna i się na nią patrzeli a ja szału dostawałam, bo ja się na innych chłopaków nie patrze bo mnie nie interesują. Napisał mi po tym że tylko patrzy się na nią bo chce sprawdzić czy mi zależy. On tego czasu sprawdzam mu historię internetu i sms'y w telefonie. Myślę że mi robi na złość tylko że ja potem mam głupie myśli. Nie raz cięłam sobie rękę żeby się na sobie wyżyć. Mówi mi że jestem nienormalna ponieważ tak się zachowuję, ale co mam zrobić? Mówi że ma mnie dość, ale ze mną nie zerwie bo mnie kocha. Pomóżcie proszę
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- morfologia a długotrwały stres/ nerwica
Witam serdecznie, Od zeszłego roku źle się czuje, moje objawy : - zaburzenia...
- Proszę o pomoc
Cześć. Ja przychodzę po poradę, może ktoś coś podpowie??...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Nerwica żołądka
Witam wszystkich, podejrzewam u siebie nerwice żołądka. Od kilku lat mam albo...
- Nerwica lekowa, mozarin
Hej, od jakichś 8 miesięcy zaczęły się u mnie ataki paniki,...