Forum: Depresja
Temat: Czy to ja się czepiam czy on powinien coś zmienić? (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/czy-to-ja-sie-czepiam-czy-on-powinien-cos-zmienic/watek/1565295/1.html#p1565295https://www.psychiatria.pl/forum/czy-to-ja-sie-czepiam-czy-on-powinien-cos-zmienic/watek/1565295/1.html Czy to ja się czepiam czy on powinien coś zmienić?
Czy coś jest ze mną nie tak? Coś się zmieniło. Nie wiem co, ale jestem już wszystkim zmęczona... wszystkim co ma związek z moim partnerem. Jesteśmy ze sobą od 4 lat. 4 miesiące temu urodziła nam się córeczka. 2 miesiące po narodzinach trafiłam do szpitala z wylewem krwi do mózgu. Bylam w śpiączce przez kilka dnia, doszłam do siebie. Wyszlam ze szpitala i nagle moje życie jest inne. Mój partner, który do tej pory wydawał mi się ok, nagle jest dla mnie obleśnym prostakiem. Nie wiem czy ja wcześniej tego nie zauważałam czy coś się zmieniło.Czy wcześniej mi to nie przeszkadzało, czy nagle sie czepiam ale.... On nie dba o siebie. Jego zeby są w strasznym stanie. Śmierdzi mu z ust. Myje się co 2-3 dni, śmierdzi potem. Ma bród pod paznokciami, bardzo rzadko myje dłonie, nie tobi tego nawet po skorzystaniu z toalety. W nosie i w uszach ma włosy, nosi na sobie zbyt małe obrania, jego piwny wielki brzuch wystaje nagi spod koszulek. *** bez przerwy...ale to bez przerwy! Non stop dłubie w nosie i nawet się z tym nie kryje. Gmyra sobie w jajkach, chrapie niemiłosiernie, usypia wszedzie gdzie tylko usiądzie. Strasznie sapie (bo nie da się tego oddychaniem nazwac) i je jak wieprzek. Chapie powietrze przy każdym łyku czegokolwiek, przy każdym kęsie, strasznie głośno zuje jedzenie, wali sztućcami o talerz jak opetany podczas jedzenia, a na koniec łazi i beka na cały dom. Ma 40 lat. No mi się chyba w głowie coś poprzestawiało od tego wylewu bo nie możliwe żebym wcześniej tego nie widziała. Zwracam mu uwagę na niektóre rzeczy ale to nic nie daje. On się wtedy tylko drze. Może lepiej sie rozstać?
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Gdzie znaleźć chłopaka o takich kryteriach? Nie chodzi mi o to aby mieć pierwszego lepszego, tylko przyjaciela
23 lata mam, do skończenia studiów został mi rok. Znajomych nie mam w...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - wyleczenie depresji - gorsze dni
Czy po wyleczeniu depresji obserwowaliscie u siebie gorsze dni?
Forum: Depresja - Martwy punkt w życiu
Cześć, mam 26 lat, moje życie zawsze toczyło się spokojnie, miałem...
Forum: Depresja - Staram się schudnąć
Hej, mam 176 i waze 51/52 kilo. Troche wystaje mi brzuch i bardzo mi to przeszkadza i...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego
- Tematy:
- depresja
- emocje
- smutek
- nerwica
- zaburzenia nastroju