Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Dobry sen nagle się skończył:( (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/dobry-sen-nagle-sie-skonczyl/watek/502636/1.html#p502636https://www.psychiatria.pl/forum/dobry-sen-nagle-sie-skonczyl/watek/502636/1.html Dobry sen nagle się skończył:(
Witam,
jestem nowy tutaj w grupie ale mam problem, z którym nie umiem sobie poradzić. Kilka miesięcy temu wyjechałem za granicę do pracy. Pracowałem tam kilka miesięcy i straciłem pracę i wróciłem z powrotem do kraju z myślą, że wyjadę tam za chwilkę jak będzie więcej pracy. Niestety przydarzyła mi się zła przygoda z policjantami- zwyzywałem ich. Oni mnie zabrali na komendę pobili i postawili dwa zarzuty- jeden, że uderzełem policjanta. Co jest nieprawdą ale nie mam tego jak udowodnić brak świadków Złożyłem zeznania w których powiedziałem o tym, że policjanci mnie pobili. Prokuratura wszczęła postępowanie w stosunku do tych policjantów. Moja sprawa natomiast trafiła do sądu I teraz mam dwie sprawy Prawda jest taka jaką ja przedstawiam ale nie umiem tego udowodnić. Teraz jest mi strasznie ciężko i nie umiem normalnie myśleć. Nie śpie w nocy i nie jem prawie nic. Czasem tylko śniadanie. Strasznie boli mnie serce Miałem wyjechać za niedługo i teraz chyba nie wyjadę, tutaj pracy nie mam Rodzina przeze mnie choruje;( bo nigdy wcześniej nie mieliśmy takiego problemu. Nie umiem się z tym wszystkim pozbierać a zwłaszcza normalnie myśleć. Jedyne co mnie trzyma przy życiu to to że rodzina bardziej by cierpiała i możliwe, że by coś im się stało Najgorsze jest to, że za granicą czuje się taką tęsknotę za wszystkim a tutaj przyjechałem i wydarzyło się coś takiego Mam lęki przed tym co będzie i zamknęła mi się droga gdzie czułem się dobrze. Czuje się strasznie słaby, w ogóle nie funkcjonuje. Jestem wyłączony z rzeczywistości. Wcześniej miałem problemy z narkotykami ale sobie z nimi poradziłem i nie biorę ich. Ale teraz nie potrafię tego przezwyciężyć, że ta sytuacja rujnuje mi życie, zwłaszcza, że wychodziłem już na prostą i miałem dobre plany - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- pogorszenie stanu
Hej, w grudniu poszłam do lekarza rodzinnego w związku z pojawiającymi się...
- Leki uspokajające
Jakie środki uspokajające pomagają w stanie permanentnego napięcia,...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Brak pewności siebie, zakłopotanie w życiu codziennym
Hej,Przychodzę tutaj z czymś co mnie całkowicie męczy i utrudnia...