Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Dorosłe dzieci (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/dorosle-dzieci/watek/439738/1.html#p439738https://www.psychiatria.pl/forum/dorosle-dzieci/watek/439738/1.html Dorosłe dzieci
Witam. Jestem 26 letnim chłopakiem, pracuje, spotykam się z znajomymi krótko mowiąć prowadze zwykłe życie. Od 5 tyg. jestem z dziewczyną i na początku układało nam sie dobrze aż do pewnego momentu. Zaczeła mówić mi że zachowuję się jak dziecko. Wczoraj spotkaliśmy się u mnie na herbatce i było fajnie aż do momentu jak porównałem ją do bohaterki gry komputerowej. Poczuła się okropnie. Poźniej poszliśmy do kawiarni i powiedziała że wystraszyła się mojego zachowania. Zamówiliśmy sobie po kawie i cieście. Kelnerka spytała sie co chcemy a ja złożyłem zamówienie. Zamawiając odniosłem wrażenie że kelnerka źle mnie zrozumiała i powturzyłem zamówienie. Moja dziewczyna powiedziała że wystraszyła się tego jak odezwałem się do kelnerki. Dziś poszedłem po moją dziewczyne by odebrać ja z pracy i zrobić małą niespodzianke a ona powiedziała że jest na mnie zla za to, że przyszedłem. Odproawdziłem ją na przystanek i w miedzy czasie pogadaliśmy sobie. Powiedziałą że nie wie co bedzie z nami. Wiem, że ranie ją takim zachowaniem ale zdaje sobie z tego sprawe co robie. Chcę pozbyć się tego dziecka ktore jest we mnie a chce by moja dziewczyna zobaczyła że zależy mi na naszym związku.
Powiedcie jak pozbyć się tego dziecka ktore siedzi we mnie i czasami przejmuję nade mną kontrolę? - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Szukam przyjaciółki "Hulagula"
Cześć, jestem nowa. Może odnajdę na tym forum przyjaciółkę...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Czy jestem chory psychicznie?
Witam wszystkich.Jak w tytule- czy jestem chory?Dwa miesiace temu, po ponad roku bycia razem,...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Co mi dolega?
Witam,Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że chodze zarówno do...
- Oksykodon interakcja
Witam, przyjmuje wenalafaksyne 150mg kwetiapine 300mg lit 2x 250mg i tisercin 25mg i mam pytanie...