Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: jak sobie z tym poradzic (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/jak-sobie-z-tym-poradzic/watek/502450/1.html#p502450https://www.psychiatria.pl/forum/jak-sobie-z-tym-poradzic/watek/502450/1.html jak sobie z tym poradzic
mamy problem z dziewczyna bardzo sie kochamy ale co jakis czas jest bardzo zle od czasu jak zaszla w ciaze wiele sie zmienilo teraz mala ma juz prawie 2 latka a atmosfera w naszej rodzinie ciagle sie pogarsz mysle ze to depresja ale gdy tylko o tym wspomne to ewelinka niechce o tym sluchac nawet jej siostra ktura byla unas jakis czas temu sama to zaowazyla ale i nawet pomoc w uswiadomieniu tego nic nie dala zachowanie wyglonda tak nic nie dociera w tej jak i w kazdej innej sprawie zero samokrytyki to dziala jak system obrony albo wszystko ignoruje albo odwruci kota ogonem albo jest szal slowa padaja jak noze placz kszyk a i dostac mozna nawet ostatnimi czasami przestala sie krepowac dziecka nie mozna wogule zwrucic uwagi czesto jest tez tak ze padaja wyznania kture bardzo rania wypowiadane z lzami w oczach np kiedys cie kochalam ale niemasz juz tego czegos w sobie albo zmarnowales mi zycie wpadlismy i wiele innych mine jakis czas to ona tak naprawde nie mysli znowu mnie kocha a najgorsze jest to jak mowie ze mam malego i wiele innych z tym zwiazanych po czym twierdzi ze zartowala a i oczywiscie zero sekretow nic sie nie ukryje wszystko praca nasza klasa tel koledzy gg kontroluje wszystko co jej daje powud do klutni dopowieda sobie swoje i powstaje takie historia ze niema usprawiedliwienia czy jest jakies logiczne wyjasnienie takich zachowan i szansa na pomoc static.medforum.pl/portals/images/emots/icon_exclaim.gif
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Parogen
Dzień dobry,od tygodnia przyjmuję Parogen - pierwsze dwa dni po 5 mg, kolejne...
- Clonozepam
Witam, mam problem mianowicie mój bliski niepełnoletni jest uzależniony od...
- Sam nie wiem...
Witam,Nazywam się Kamil, mam 28 lat.Sam nie wiem dlaczego zdecydowałem się...
- Potrzebuje pomocy
Chciałbym się dowiedzieć, co może oznaczać obecność w...
Forum: Zaburzenia psychiczne