Forum: Psychoterapia
Temat: "Jaka Etyka – Taka praktyka? Dylematy etyczne w praktyce psychologicznej" (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/jaka-etyka-taka-praktyka-dylematy-etyczne-w-praktyce-psychologicznej/watek/449628/1.html#p449628https://www.psychiatria.pl/forum/quot-jaka-etyka-taka-praktyka-dylematy-etyczne-w-praktyce-psychologicznej-quot/watek/449628/1.html \"Jaka Etyka – Taka praktyka? Dylematy etyczne w praktyce psychologicznej\"
Serdecznie zapraszamy Państwa na ogólnopolską konferencję naukową pod tytułem "Jaka Etyka – Taka praktyka? Dylematy etyczne w praktyce psychologicznej", która odbędzie się 11 kwietnia 2010r. w Audytorium Maximum UJ w Krakowie.
Konferencja dotyczyć będzie etyki zawodu psychologa w kontekście oświaty, służby zdrowia i psychoterapii, jak również w kontekście współczesnych wyzwań psychologii: badań naukowych, pomocy psychologicznej przez Internet czy wielokulturowości.
Swoje wystąpienia zadeklarowali m.in. prof. dr hab. Jerzy Brzeziński (UAM, SWPS), prof. dr hab. Halina Grzymała-Moszczyńska (Instytut Religioznawstwa UJ, SWPS), dr hab. Adam Niemczyński (Instytut Spraw Społecznych UJ), dr hab. Małgorzata Opoczyńska-Morasiewicz (Instytut Psychologii UJ) oraz dr Małgorzata Toeplitz-Winiewska (UW, Polskie Towarzystwo Psychologiczne).
Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji psychologów naukowców: badaczy i dydaktyków, jak i psychologów praktyków, psychoterapeutów, studentów i doktorantów psychologii, jak również nauczycieli i lekarzy.
Szczegóły na stronie konferencji: www.ekonferencje.pl/etykapsychologa/
Formularz zgłoszeniowy na stronie KMP: ***/site/kmpkrakow/
Przewodnicząca Oddziału Krakowskiego PTP
mgr Anna Turczyńska
Przewodniczący Koła Młodych Psychologów
mgr Daniel Dzida - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Kobieta po 40, po 50, kobieta niewidzialna, nieładna
Hej wszystkim. Zbliżają się moje 40. urodziny i niespecjalnie odnajduję...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Jestem nowa
Cześć, jestem nowa na forum. Mam zdiagnozowany epizod depresyjny pół roku...
Forum: Depresja - Dziwne uczucia
Cześć wszystkim. Jestem młoda kobietą, bardzo energiczną i...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Martwy punkt w życiu
Cześć, mam 26 lat, moje życie zawsze toczyło się spokojnie, miałem...
Forum: Depresja
- Tematy:
- psycholog
- terapia
- psychoterapia
- psychika
- psychiatra