Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Jakaś grupa socjoterapeutyczna we Wrocławiu? (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/jakas-grupa-socjoterapeutyczna-we-wroclawiu/watek/508335/1.html#p508335https://www.psychiatria.pl/forum/jakas-grupa-socjoterapeutyczna-we-wroclawiu/watek/508335/1.html Jakaś grupa socjoterapeutyczna we Wrocławiu?
Witam,
mam 21 lat i ok 3 lata temu miałam epizod zespołu urojeniowego.. byłam wtedy w szpitalu ok 2 ms i mam pytanie, czy we Wrocławiu istnieje jakas grupa wsparcia/socjoterapeutyczna dla osób, które były kiedys w szpitalu psych i leczą się farmakologicznie?
Dowiadywałam się, dostałam od lekarki namiary na szpital Korzeniowskiego we Wrocławiu, w którym jest taka grupa, niestety, zeby sie na nią dostać trzeba sie zarej do tamtejszego psychiatry, który kieruje do psychologa i z odpowiedniem orzeczeniem trafia sie na grupe, na której jest kilkanascie sesji w ciagu roku, co najwazniejsze za 65 zł jedna ;/ Co wiecej grupa ta jest juz w zaawansowanym stadium rozwoju i nie mozna od tak sobie do niej dołaczyc ;/ trzeba czekac na kolejna, która pewnie sie zawiąże we wrzesniu dopiero. Takze mam pytanie do was, czy znacie/chodzicie we Wrocławiu na grupe wsparcia dla osób po kryzysie psychicznym lub jakas przyszpitalną własnie dla osob, które sie nadal leczą ??
Chciałabym poprostu na zywo poznac osoby, które maja podobne problemy do moich z adaptacją w jakims otoczeniu..
Pozdrawiam Wszystkich, czekam na konkretne info, pa - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Chad - wsparcie dla żon i mężów, partnerow.
Jestem żona Człowieka chorego na Chad. Lata z jego choroba zmieniły mnie. Z...
- Depresja po xeplionie
Mam pytanie. Mam CHAD. przez 5 miesięcy brałam xeplion w iniekcjach. Dostałam...
- Ogromne problemy natury somatycznej
Hejka witam jestem tu nowy. Problemy z natury somatycznej występują u mnie od...
- Szwagier stał się bardzo wierzący
Witam, trafiłem tutaj w związku z tym ze martwię się o stan zdrowia szwagra...
Forum: Zaburzenia psychiczne