Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Koniec z przyjaźnią (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/koniec-z-przyjaznia/watek/512702/1.html#p512702https://www.psychiatria.pl/forum/koniec-z-przyjaznia/watek/512702/1.html Koniec z przyjaźnią
Nie sądziłem, że to tak się skończy. Pogadałem z byłą szczerze o wszystkim. Pierwszy raz tak szczerze bez zahamowań i powiem wam, że uzyskałem wiele odpowiedzi. Ja i ona nie kochaliśmy się. Po prostu potrzebowaliśmy być przy sobie. Wielokrotne rozmowy, codzienne smsy, milion pytań w stylu "jak było w pracy? Jak się czujesz?" Tych pytań było wiele. Ja i ona musieliśmy wiedzieć o sobie wszystko. Dosłownie wszystko. Gdy nagle zrozumiała, że tego było za dużo to powoli odsuwała się ode mnie. I tak było każdego dnia. Raz opowiadaliśmy sobie wszystko a później kłóciliśmy się i przestrzeń którą chciała znajdowała się. Spytałem się jej, czy wpadnie do mnie na urodziny. Odmówiła, bojąc się tego, że pewnego dnia coś bym wyjął z wspólnej przeszłości. Chyba teraz sobie sam zaprzeczę ale kochałem ją dla tego pisałem do niej te smsy. Ona o tym wie. Teraz czuje się na prawdę wolny. Powiedziałem jej, że jak zrozumiałem to, że jestem wolny to przestałem się o nią martwić, troszczyć i opiekować Jak zwykle przyjęła to zwyczajnie. Jeszcze godzinę temu nie był bym w stanie skasować fotek jej z komórki. po rozmowie z nią zrobiłem to bez żadnych zahamowań. Co teraz będzie? Nie wiem i nie znam odpowiedzi. Wiem tylko jedno. JESTEM WOLNY Dodam jeszcze, że na koniec rozmowy z nią spytała się na którą mam jutro do pracy? Powiedziałem jej, że dalej pyta się mnie mimo tego ze już nie chcę o tym wiedzieć.
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Jestem załamany, nie wiem jak sobie pomóc
Cześć mam 32 lata i przegrałem życie. Pochodze z dobrej, wierzącej...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Co to znaczy współpracy a z lekarzem ?
Chodzę na grupy uzaleznien oraz terapię o chorobach i biorę leki macie...
- problem z odawaniem moczu
Mam problem z oddawaniem moczu w miejscu publicznym lub gdy ktoś na mnie patrzy to wtedy...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Depresja po xeplionie
Mam pytanie. Mam CHAD. przez 5 miesięcy brałam xeplion w iniekcjach. Dostałam...