Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Mam tu internet- jolanet (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/mam-tu-internet-jolanet/watek/649182/1.html#p649182https://www.psychiatria.pl/forum/mam-tu-internet-jolanet/watek/649182/1.html Mam tu internet- jolanet
Czesc Wszystkim,
mam tu w Szpitalu internert i własnie dotarły do mnie nieciekawe i przykre nowiny o potraktowaniu, z jakim tu zetknął się, po raz kolejny zresztą., Sebo.
Nie dotarłam jeszcze do tych tresci., dopiero zaczęłam przeglądać Wawsze posty, co prawda nie jestem moderatorem na tej akurat Grupie, ale chcę Was poinformować, że nasz Przyjaciel Sebo, Człowiek wartosciowy i nieszczęśliwy, własnie usunął konto z nasze3go Portalu, i jest to nasza wspolna wina!
Sebo niemal od początku był tu przez kilka Osób zaszczuwany, wysmiewany i gnojony.,
jak każda Jednostka Słaba. Przypominam szczegolnie kilku Osobom., ktyórych adresy ip są mi znane, że to własnie Ludzie z Problemami, jak Ich nazywamy w stow. ProPsychiatria, nadają wartosc społeczeństwu.
W Osobie Sebastiana stracilismy oddanego Przyjaciela i Przyjaciela wszystkich Chorych.
To nasza wina! Jest mi niezmiernie przykro, liczyłam,że gdy już bede mogła usiasc przed klawiaturą, w Szpitalu czy w domu, to dotrą do mnie inne informacje.
Dzialanie coponiektorych Gosci tego Portalu to typowe forumowe "trollowanie" i mącenie,. a Moderator milczy, choć Jego rola polega własnie,. by nie dopuscic do sporów i wzajemnego obrażąnia się.
Mielismy sie wspierać!
Proszę nie odpowiadać na ten post, Moderatora tego Forum, proszę natomiast, by przynajmniejk teraz mogla zamknąć obraŹLIWE I BEZWARTOSCIOWE wątki, które zamiast wsparcia zawierają inwektywy.
Sebo pozwolił sie zgnoić, aleosoby, które skorzysTAŁY z tego "pozwolenia", na mojej Grupie zostaną również ukrócone.
dziękuję za uwagęIza
zaslubiona Szpitalowi....forever )) - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Problem
Dzień dobry,Od trzech dni zmagam się z pewnym problemem i chciałabym...
- Uglosnienie myśli
Witam.Lecze się na schizofrenię paranoidalna od 10lat. Głównym moim...
Forum: Schizofrenia - Wszyscy Ci, którzy otrzymali diagnozę
Witam! Jestem studentką psychologii i prowadzę badanie do pracy magisterskiej...
Forum: Po godzinach - Borderline
Mam stwierdzone borderline chodzę na terapie od roku biorę tabletki zoloft nie ma...
Forum: Zaburzenia psychiczne