Forum: Zaburzenia psychiczne
Temat: Mieszkam z osobą niezrównoważoną psychicznie/emocjonalnie. (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/mieszkam-z-osoba-niezrownowazona-psychicznie-emocjonalnie/watek/1119677/1.html#p1119677https://www.psychiatria.pl/forum/mieszkam-z-osoba-niezrownowazona-psychicznie-emocjonalnie/watek/1119677/1.html Mieszkam z osobą niezrównoważoną psychicznie/emocjonalnie.
Witam. Przyjechałem do pracy na zachód.. Wprowadziłem się do mieszkania w którym mieszkają 2 osoby. Wydaje mi się że jedna osoba jest niezrównoważona psychicznie / emocjonalnie, cały czas coś mówi, nawet przy oglądaniu telewizora mówi w ten sposób abym jej słuchał, MIESZKAM z tą osobą już ponad miesiąc, ale czuję, że stałem się nerwowy, spięty, serce mi szybciej bije i nie potrafię poskładać przy nim myśli, opadają mi siły, wszystko przechodzi to również na mnie, wszystkie te emocje, które ma ten człowiek, ta osoba jest bardzo mądra, nie jest głupia, zna wiele języków i ma duże doświadczenie, jest po 50 roku życia, czy ma sens dalsze mieszkanie z tą osobą, czuję złą atmosferę, muszę z tą osobą pracować, ale nie wiedziałem że ta osoba jest taka dziwna. Co robić w takiej sytuacji. Jestem w miarę młodym człowiekiem, nie czuję swobody psychicznej przy tym człowieku, ten człowiek mnie przytłacza, czy moj stan psychiczny moze sie pogorszyc z zyciem z takim czlowiekiem przez dluzszy czas, wszystko co robi, robi szybko i na opak, nie ma żadnego porządku, a ja lubie porządek, wszystko co robi robi chaotycznie. Nie wiem co dalej robić, czy odejść jak najszybciej od takiego człowieka ? Pozdrawiam
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Czy leki mogą powodować takie skutki uboczne
Witam mam na imie Mariusz od 3 lat lecze się po epizodzie schizofrenii który...
Forum: Schizofrenia - Brak snu i omamy sluchowe
Witam wszystkich powiem odrazu ze nadużywałem alkoholu i to mega ale z dnia na...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Renta socjalna
Witam, zastanawiam się nad renta socjalna. Podejmowałam prace ale na krótkie...
Forum: Zaburzenia psychiczne