Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Miłosc slepa jest (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/milosc-slepa-jest/watek/514146/1.html#p514146https://www.psychiatria.pl/forum/milosc-slepa-jest/watek/514146/1.html Miłosc slepa jest Gość
26 lat nie ustannej udreki w moim zyciu.Ja na Swiat sie nie prosiłam,kłebią mi sie mysli co ja popełniłam w poprzednim wcieleniu,ze tyle daje Miłosci,wdziecznosci dla Ludzi a oni nawet nie odwzajemniaja namiastki tego co daje,nie dostrzegaja tego co powinno sie dostrzegac.Zapatrzeni tylko na siebie,tak by było tylko im jak najlepiej,czasem pognebia człowieka usłyszy sie wiele nie przyjemych słów,tyle nie potrzebnych zdan uslyszanych nie daja nic dobrego w Naszym zyciu.Stanowoczo za duzo otrzymałam pogardy,nienawiesci od bliskich,nie mialam Nigdy wsparcia w nich.....JAK JA NIE NAWIDZE PIENIEDZY PO CO ONE SA W TYM ZYCIU,jaka one maja pełnic role by było lepiej.Moje małzenstwo wisi na włosku od tych pieniedzy,Męzowi sie juz totalnie poprzewracało od tych chęci by lepiej sie zyło.Pieniadze sa na pierwszej planszy,a ja z Córka jestesmy pionkami takim co maja byc idealnie przylegającymi do jego Dłoni.Nie dosc ze jestesmy ostatnio w rozlace widzimy sie trzy razy do roku to czasem zamiast uslyszec cos miłego to docieraja do mnie słowa typu..Jaka to ja jestem,ze mam sie wyprostowac,ze spodnie za szerokie,ze bluzka wisi namnie,ze mam sie nie odzywac,po co dana rzecz powiedziałam w towao rzystwie...
Ludziom zaczyna naprawde juz sie przewracac w głowach od tego KRYZYSU,co to bedzie za rok,dwa....
Siedze dosłownie i nie mam sił....płacz to za malo,mysl o samobójstwie-setki ich juz sie kłebi w mojej głowie,zero wsparcia u najblizszych,wrecz jest coraz gorzej,oni maja swoj eproblemy to po co sie przejmowac innych ludzi.
Od poniedziałku zaczynam Prace,córka do Zerówki od wrzesnia,jak wszytsko pogodzic...Mąz za granicą...JAK JA ZALUJE ZE PRZYJECHAŁAM DO POLSKI!!!!!!!!!!!
LUDZIE NIE WRACAJCIE,JESTEM TEGO ZYWYM PRZYKĄŁDEM JAK PODCZAS POŁ ROCZNEGO POBYTU W POLSCE DOPROWADZA MNIE DO SZAŁU SAMA MYSL O ZYCIU TUTAJ.ZABIERZCIE MNIE STAD,.
Nikt nie dostrzeze we mni etego co ja czuje,jaka jestem juz wypalona,bez motywacji do zycia,bez checi juz by wstac i dziecku zrobic obiad.Rutyna od stop do głow.Rzucic sie pod pociag-mam blisko.Na autostrade pod tira tez blisko...NIKOGO BY NIE PORUSZYŁO TO,MOJ TATUS RAZ NA 10 LAT SIE ODEZWIE,MAMA SWOJ SWIAT WSRÓD HODOWLI PSÓW-I TO SIE TYLKO LICZY,MAZ EGOCENTRYK BEZ POCZUCIA ZE TRACI ZONE,RODZINE....MIŁOSC SLEPA JEST.....TYLE LAT ZMARNOWANYCH NA BYCIU PRZY KIMS TAKIM JAK ON... - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- strach przed swoją orientacją seksualną
cześć, mam 22 lata. W wieku podstawówki przyszła mi na myśl...
- Terapia manualna - sposób rozładowania napięcia
Do ciała trzeba mówić jego językiem, więc fizycznymi zmysłami -...
Forum: Depresja - Konsultowanie a leczenie psychiatryczne.
Witam,Chciałem się zapytać jaka jest różnica pomiędzy...
- pogorszenie stanu
Hej, w grudniu poszłam do lekarza rodzinnego w związku z pojawiającymi się...