Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Mój były chlopak z AS (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/moj-byly-chlopak-z-as/watek/485750/1.html#p485750https://www.psychiatria.pl/forum/moj-byly-chlopak-z-as/watek/485750/1.html Mój były chlopak z AS Gość
A co powiecie na to. Cztery Poznalam chlopaka.Po dwoch latach dowiedzialam sie,ze ma aspergera.Zacowywal sie,jak ksiaze ...taka milośc się nie zdarza.
Po trzech latach cos mu odbilo. Zaczal chodzic na dyskoteki, pic, klamac.Znalazł sobie nawet inna kobiete przy, ktorej udawal zupelnie kogos innego.Wymyslal przerozne historie . Mnie mowil ze to tylko znajoma ale pozniej sie wydalo.Nigdy nie chcial dac mi spokoju ani rozstac sie,gdy mowilam ze dwoch nie moze miec. Teraz nie jest z nia, kocha mnie, nie daje spokoju tel.smasami itp...Za dlugo do pracy sie nie nadaje bo zaczyna kombinowac zwolnieniami. Napady szalu juz przezylam nawet przy jego mamie. Wiem,jak potrafi sponiewierac. Wiem tez,ze wysysa ze mnie dusze,ciagle rani. Chce byc ze mna,nie umie zyc beze mnie a ciagle rani,jak dowiaduje sie ze poraz kolejny zostala oszukana. Cztery lata poszly na marne.Jak moge mu zdrade wybaczyc i ciagle klamstwa?? A on ciagle mnie soba przesladuje. Czy on nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobil i do czego jest zdolny...Pomozcie mi,wytlumaczcie.
On byl wierny i wspanialy na poczatku.
A to imprezowicz, pijak,kobieciarz, klamca on nie zyje wedlug utartych schematow.
W zadnej pracy nie moze sie dlugo utrzymac,niedotrzymuje obietnic a teraz znow....ja juz nigdy zadnych glupot nie zrobie,zrozumialem co zrobilem i tak w kolko i znow do nastepnego razu. pomozcie prosze. - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Uzależnienie od Pregabaliny
Witajcie, zacznę od początku: od 4 lat leczę zaburzenia lękowo-depresyjne....
Forum: Uzależnienia - Co mam zrobić?
Od ponad 2 lat mam problemy, z którymi nie potrafię sobie już samemu...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Chad - wsparcie dla żon i mężów, partnerow.
Jestem żona Człowieka chorego na Chad. Lata z jego choroba zmieniły mnie. Z...
- nie pracuje wo gule
Mam problem z znalezieniem stałej pracy, jak znajdę pracę to od razu...
Forum: Zaburzenia psychiczne