Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Mój dorosły syn jest agresywny (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/moj-dorosly-syn-jest-agresywny/watek/1203373/1.html#p1203373https://www.psychiatria.pl/forum/moj-dorosly-syn-jest-agresywny/watek/1203373/1.html Mój dorosły syn jest agresywny Gość
Mój syn jest bardzo agresywny w stosunku do matki swojego 1,5 letniego dziecka. Przez całą ciążę nie chciał dziecka, po jego urodzeniu, po 2 miesiącach zaakceptował, świata poza nim nie widząc. Nie potrafi ułożyć sobie życia z nim i jego matką, chociaż kupił mieszkanie żeby zamieszkali razem. Prowadzi firmę jednoosobową i gdy wszystko dobrze w niej idzie w domu jest ok. Jednak gdy napotka problemy finansowe zmienia się w potwora. Wyzywa matkę swojego dziecka, grozi jej pobiciem (wybierz sobie miejsce gdzie mam ci ***...ć albo wypier...z mojego domu). Jestem jego matką i nie poznaję go wtedy. Jakby diabeł w niego wstąpił. Nie przyjmuje żadnych argumentów, drwi i kpi sobie ze mnie, wyśmiewa to co do niego mówię, mówiąc, że to jest głupie, a gdy nie wytrzymuję napięcia nazywa mnie histeryczką. Swojej dziewczyny nie szanuję, czasami tylko okazuje jej ochłapy uczucia. W czasie gdy jego dziewczyna zaszła w ciążę (wpadka) miał też takie irracjonalne zachowania, chociaż wiedział, że może na nas jako rodziców w pełni liczyć. Podejrzewałam u niego borderline, bo bardzo wiele objawów pasowało. Po narodzinach syna to przeszło. Teraz znów widzę wściekłość w jego oczach i nienawiść do całego świata. Mam wrażenie, że delektuje się zadawaniem cierpienia psychicznego innym, jakby był pozbawiony ludzkich uczuć. Za nic ma obowiązujące normy i zasady. Dziś jakieś apogeum. Nie chciał wpuścić do domu matki swojego syna wraz z dzieckiem na rękach. Po mojej interwencji otworzył im drzwi, ale kazał im się obydwu wynosić ze SWOJEGO mieszkania. Horror jakiś. Podejrzewam u niego jakąś chorobę psychiczną. Dodam, że mój ojciec był taki sam, ale ja stworzyłam zupełnie inną rodzinę, niż ta, w której się wychowywałam. Myślę, że mój syn potrzebuje pomocy. Tylko gdzie jej szukać?
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Orgazm i wenlafaksyna i trazodon
Dzien dobry,Biorę Oriven w dawce 150 mg.Nie mam problemów z libido, ale mam...
- 23 lata i brak chłopaka, lęk przed samotnością
lata teraz skończyłam.Nigdy nie byłam i aktualnie nie jestem w związku....
Forum: Po godzinach - Nie chcę żyć
Witam od 16lat mam problemy z zdrowiem diagnoza to zaburzenia schizotypowe ale nie wiem czy jest...
- Żele intymne
Do tej pory nie próbowaliśmy jeszcze dzialania żeli intymnych ale czy...
Forum: Po godzinach