Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: napady złości (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/napady-zlosci/watek/515333/1.html#p515333https://www.psychiatria.pl/forum/napady-zlosci/watek/515333/1.html napady złości Gość
Witam. Mam problem z napadami złości mojego chłopaka. Jesteśmy razem 4 lata i mamy dwu letnią córeczkę. Mój chłopak ma napady agresji, jest to nagłe i z byle powodu. Najgorsze natomiast dla mnie jest to, ze gdy córka budzi się czasami w nocy i płacze on potrafi nią potrzasac i dawac klapsy natylek. Wkurza się bo się nie wyspi do pracy. Czasami wpada w szał chociażby dlatego, że córka wylała sok (chociaż i tak ja to sprzątam, ale jemu to bardzo przeszkadza) a przeciez to jeszcze male dziecko, dorosłemu się czasami zdarzy cos wylac. No ale to tylko przykłady. Krzyczy i kaze nam wypie***lać. Zdarzyło się, że podniósł też reke na mnie, nie bije mnie regularnie i nie oklada mnie jak popadnie. Uderzył mnie w twarz albo pchnął mnie mocno. Zdarzyło się to może ze dwa razy, zagroziłam mu, że odejde i złoże doniesienie na policji to się troche uspokoił. Przez 2-3 miesiące potrafi być spokojny, panowac nad soba. Potem ma czas wpadania w szał i znowu się uspokaja. Zawsze mnie przeprasza i mowi ze się poprawi, jest spokój, a potem na nowo to samo. Nie wiem co mam robić. Z jednej strony mysle żeby od niego odejsc i mieć spokoj. Z drugiej strony chciałabym mu jakoś pomóc, bo go kocham no i przede wszystkim dla córki, która go uwielbia jak jest ok. a boi gdy wpada w złość. Czasami wydaje mi sie ze lepiej będzie dla córki jak odejde. Dodam jeszcze, ze gdy wpada w złość zachowuje się jak w amoku, wpada w biała goraczke i dopero jak na niego porzadnie krzykne ze ma się uspokoic albo go odepchne, jakby wraca do siebie, ocuca się. On wie ze zle robi, bo mi o tym mowi, ale mowi tez ze nie potrafi tego opanowac, to się dzieje nagle. Jak mam mu pomoc, bo nie wieze ze tak po prostu przestanie wpadac w złosc.
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Bezsenność
Witam. Mam 28 lat i odkąd pamiętam miałem problemy ze snem. Przez ponad 2 lata...
Forum: Problemy ze snem - Citabax, objawy po 2 tygodniach
Witam wszystkich,Wszystkie badania serca mi wyszły dobrze, brzucha itd....
- Schizofreniczka pozna schizofrenika
Cześć. Choruję na schizofrenię paranoidalną, jestem kobietą....
Forum: Schizofrenia - Chorzy na Chad, proszę o pomoc!
PROSZĘ O POMOC!!! Ci z Was, którzy chorują na chad szczególnie z...