Forum: Zaburzenia psychiczne
Temat: nerwica (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/nerwica/watek/1122725/1.html#p1122725https://www.psychiatria.pl/forum/nerwica/watek/1122725/1.html nerwica Gość
Chodzę na terapię i jestem pod okiem specjalisty, mam nauczanie indywidualne i mam 15 lat, ale pomimo tego wszystkiego ze mną jest coraz gorzej.Musiałabym tutaj nieskończenie wiele pisać, aby napisać wszystko o tym co ze mną jest nie tak, więc opisze bardzo ogólnie, a więc mam jakieś początki nerwicy, dokładnie nie wiem, bo mi nikt nie powiedział pomimo, że chodzę do lekarza.Więc mam tak pokręcone myśli, że boję się, że niedługo zwariuję.Próbuję wszędzie już szukać jakiś sposobów na moją chorobę, ale nigdzie nie ma takich objawów jak ja mam.Mam wrażenie, że jestem jedyna z taką chorobą.Za cokolwiek się zabiorę w mojej głowie zaczyna się multum pytań i wątpliwości o tym co robię, w szkole dobrze się uczę, ponieważ myśli od jakiegoś czasu każą mi robić zadania domowe i uczyć się, jak tego nie zrobię nie potrafię robić czegoś innego i nie mam spokoju.Mam dużo hobby, tym bardziej nie wiem za co się zabrać.Mam idolkę, ale nie wiem jak być fanką i przez to mam poczucie winy.Mam wrażenie, że myślę więcej od innych i na dodatek, że nic nie umiem, chciałabym cofnąć się do przedszkola, aby zacząć uczyć się od początku, bo czuję się tak jakbym nie znała podstaw.Mam bardzo dużo i dziwnych myśli.Nie wiem co już robić, bo jak nic nie robię to nie mam tyle tych myśli, ale znowu, gdy nie zajmuję się swoimi rzeczami to nie potrafię żyć, bo nie mam nic innego do roboty.Naprawdę nie wiem gdzie się jeszcze zgłosić o pomoc.Czy jestem jedyna z takim czymś?Bardzo błagam o pomoc.
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Jak uniknąć wezwania, oraz złej diagnozy pogotowia?
Na wstępie chciałbym podziękować twórcom strony i moderatorom, za...
Forum: Schizofrenia - Zle samopoczucie
5 dni temu zwiększyłam dawkę wenlafaksyny z 150 na 300 czułam się...
Forum: Depresja - Potrzebuje pomocy
Dzień Dobry. Pragnę podzielić się z kimś moimi problemami, a nie mam z...
Forum: Depresja