Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Nie mogę wyleczyć się z depresji. (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/nie-moge-wyleczyc-sie-z-depresji/watek/703153/1.html#p703153https://www.psychiatria.pl/forum/nie-moge-wyleczyc-sie-z-depresji/watek/703153/1.html Nie mogę wyleczyć się z depresji.
Witam,
Jestem pierwszy raz w życiu na takim forum. Szukałam wszędzie pomocy... próbuję tutaj. Od dwóch lat leczę się na depresję... chodziłam od początku do jednego psychiatry. Wierzyłam, miałam nadzieję, że uda mi się. Wszystko zaczęło się od trudnego dzieciństwa. Od trzymania w sobie wszystkich stresów i przeżyć mojej rodziny. potem kiepska ciąża, a jeszcze gorszy poród pod narkozą,( zagrożenie zamartwicy płodu). Niestety nie miałam wsparcia w bliskich. Mąż raczej myślał, że to stan przejściowy, z mama bałam się rozmawiać, bo sama jest po cięzkiej chorobie i trudnych przeżyciach... odważyłąm się pójśc do psychiatry. przez dwa lata co parę miesięcy zmieniał mi leki, bo wydawało by się, że uodparniałam się na nie Ostatni jaki pamiętam to setaloft i pernazynum. zaczęłam je odstawiać, bo nie mogłam już dłużej się faszerować. robiłam to stopniowo i z konsultacją lekarską... efekt jest taki: jest dzień, kiedy nie mam siły się ruszać, potem kilka nocy nieprzespanych, drżenie rąk, zawroty głowy, bóle w klatce piersiowej. Okropny Dół. Chęć płaczu i krzyku jednocześnie. nie radzę już sobie z przygnębieniem. Mój mąż dopiero po dwóch latach uświadomił sobie, że to nie jest stan przejściowy. Wierzy, że dieta potrafi zdziałać cuda... Może i tak. Biorę różne suplementy diety do tego pełno warzyw, owoców, orzechów nerkowca. Nic z tego. Ja już nie daję sobie rady. Nie wiem co robić, gdzie szukać pomocy. Po prostu już nie mam siły. - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- morfologia a długotrwały stres/ nerwica
Witam serdecznie, Od zeszłego roku źle się czuje, moje objawy : - zaburzenia...
- F 10.5 zaburzenia psychotyczne po alkoholu
1.5 roku temu miałem zaburzenia psychotyczne na temat Covida i religii stwierdziłem...
Forum: Uzależnienia - Oksykodon interakcja
Witam, przyjmuje wenalafaksyne 150mg kwetiapine 300mg lit 2x 250mg i tisercin 25mg i mam pytanie...
- Nerwica lekowa, mozarin
Hej, od jakichś 8 miesięcy zaczęły się u mnie ataki paniki,...