Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: nie o sam seks w życiu człowieka nie chodzi (2)
- https://www.psychiatria.pl/forum/nie-o-sam-seks-w-zyciu-czlowieka-nie-chodzi/watek/831174/1.html#p831174https://www.psychiatria.pl/forum/nie-o-sam-seks-w-zyciu-czlowieka-nie-chodzi/watek/831174/1.html nie o sam seks w życiu człowieka nie chodzi
Nie o sam seks nie chodzi człowiekowi i nigdy nie chodziło,
Nie potrzebowałam samego seksu,tylko szukałam miłości,
Nie samego seksu, ale nie zdążyłam się zakochać, bo zostałam zgwałcona,
Przez mężczyznę dla którego słowo „nie „ nic nie znaczyło,
Tak samo co uczucie w seksie . Podłożył mi alkohol,który mnie osłabił, tak,że gdy wchodził do mojego łóżka nie mogłam ani głośno krzyczeć ani obronić się. Nie krzyczałam głoś, nie obroniłam sie, bo nie wiedziałam co trzeba powiedzieć sobie,żeby tak zareagować!!!
W moich planach nie zakładałam,że na mojej drodze życiowej spotkam gwałciciela.
W tamtym czasie nie docierało to do mnie,że to był gwałt, a sama nie powiedziałam o tym nikomu,
Nie przyjmowałam do wiadomości,że facet wbrew mojej woli pozbawił mnie dziewictwa, nie uświadomiłam sobie tego .
Nie wiedziałam,że alkohol działa na mnie,tak,że staje się słaba i obojętna,że nie mogę racjonalnie myśleć i zachowywać się.
Nie było też osoby,której mogłabym zaufać.
Po tym czasie stałam się sobie obojętna i upijałam się żeby uprawiać seks nie była dla mnie ważne z kim,
Upijałam się i uprawiałam seks z byle kim. Miłość,mąż, rodzina, dzieci, nie były dla mnie znaczące.
Spotykałam nie odpowiednich facetów,którym tak samo seks był obojętny. Nie uszanowali siebie samych,tak samo co ja nie uszanowałam siebie i swoich potrzeb( oczywiście nie rozumiałam swoich potrzeb,bo tego w szkole nie uczą). W moim przypadku dochodzi jeszcze o fakt,że byłam wychowywana w upośledzeniu,nie wybierałam samodzielnie słówek,nie rozumiałam w jaki sposób ludzie wybierają sobie swoje zainteresowania,zawody,ludzi. Nie potrafiłam w tamtym okresie ocenić ludzi i sytuacji w których znajdowałam się, byłam wychowywana w schizofrenii.
A schizofrenicy,ludzie wychowywani na schizofreników, to ludzie,których przy pomocy słówka "nie"
nakręca się na pieniądze,którzy traktowani są od pieniędzy w domach rodzinnych i do których mamusia nie zwraca się słowami : jesteś moją córką,jesteś dziewczynka, jestem twoją mamusią,to są ludzie,nie są zwierzęta,
lecz słowami masz,masz uszy,nie masz słuchu,nie mają racji,nie masz głowy,nie masz racji, nie masz mnie, nie masz wiedzieć kim jesteś, nie masz rozumieć siebie,nie masz normalnie odbierać świata,
nie masz świadomie żyć, nie masz powoli odbierać rzeczywistości !!!
W domach w których najważniejsze jest,żeby dziecko zarabiało pieniądze i żeby dla dziecka najważniejsze były pieniądze, to co ma, a nie to kim staje się zachowując się tak samo co ja.
nie można nakręcać się na pieniądzach, bo staniesz się schizofrenikiem,
nie można spać z każdym facetem,bo staniesz się krw.
nie można brać pieniądze za seks bo będziesz prostytutką
nie można zabijać,bo staniesz sie mordercą,
nie można kraść,bo nazwą ciebie złodziejem
nie można gwałcić kobiety,bo staniesz się gwałcicielem,
nie można nie uświadomić dziecka,bo staniesz się,no właśnie kim?
nie można wychowywać dzieci na schizofreników,bo staniesz się, no właśnie kim?
nie można wychowywać dzieci na morderców,bo staniesz się, właśnie kim?
nie można wychowywać dzieci na bandytów, bo nazwą ciebie, właśnie, kim?
nie można nie pomóc dziecku i nie nauczyć dziecka uchronić sie przed niebezpieczeństwami i tragediami,bo będziesz kim?
nie można nie nauczyć dziecka rozumieć własne ciało,zdrowie,normalność,bo stanie mu się krzywda!!
nie można nie uratować dziecka przed chorobami,bo grozi mi smierć!!! - https://www.psychiatria.pl/forum/nie-o-sam-seks-w-zyciu-czlowieka-nie-chodzi/watek/831174/1.html#p831314https://www.psychiatria.pl/forum/nie-o-sam-seks-w-zyciu-czlowieka-nie-chodzi/watek/831174/1.html nie o sam seks w życiu człowieka nie chodzi
bardzo smutne jest to co cie spotkało. przykro mi z tego powodu. zgadzam się jednak z tytułem wątku. nie o sam seks chodzi. mi najbardziej brakuje najzwyklejszego przytulenia się.....
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Parogen
Dzień dobry,od tygodnia przyjmuję Parogen - pierwsze dwa dni po 5 mg, kolejne...
- zwyczajny - niezwyczajny ból
jak się nie ma przyjaciół - ból po stracie psa jest podwójny...
Forum: Depresja - Terapia manualna - sposób rozładowania napięcia
Do ciała trzeba mówić jego językiem, więc fizycznymi zmysłami -...
Forum: Depresja - Farmakoterapia, psychiatria czy dać sobie spokój?
Cześć,piszę tutaj, ponieważ potrzebuję rady, zauważam, że z...