Forum: Depresja
Temat: Nowy związek z facetem z depresją (21)
- https://www.psychiatria.pl/forum/nowy-zwiazek-z-facetem-z-depresja/watek/1552713/3.html#p1553815https://www.psychiatria.pl/forum/nowy-zwiazek-z-facetem-z-depresja/watek/1552713/1.html Nowy związek z facetem z depresją Oncki 2022-06-17 13:48:19
Kurczę taka dziewczyna to skarb naprawdę,ja przed swoją ukrywałem, że się leczyłem bo ciągle powtarzała, że chciala mieć silnego psychicznie faceta a ja takiego grałem wiedząc, że nie do końca tak jest.wstydzilem się przyznać do tego ale w końcu to pękło we mnie, niestety związek nie przetrwał próby bo mi mówiła, że wiedząc, że facet jest na lekach czuję się silniejsza od niego, że nie chciała mieć w związku takich przypadków jak ja, że leki to ostateczność itp...gdzie są tak wyrozumiałe dziewczyny jeszcze jak Ty
Dla mnie to naturalne. Szkoda, że nie powiedział mi tego w cztery oczy, jak Ty swojej dziewczynie, ale rozumiem że to nie jest fajny temat ma początku znajomości. Może zamierzał to zrobić później. Dowiedziałam się kiedy się pogorszyło i po prostu postanowił się wycofać bez słowa, a ja chciałabym mimo wszystko porozmawiać.
Niestety utknęłam w martwym punkcie - nie kontaktujemy się od kilku dni ze sobą i nie wiem jak ruszyć dalej. Tworzy się dystans. Byliśmy umówieni na spotkanie, ale odwołał bo słabiej się poczuł. Od tego czasu cisza. Jeszcze spróbuję się odezwać, ale nie wiem czego się spodziewać. Nie wiem czy powinnam się dobijać, czy raczej uszanować to, że może on sobie tego nie życzy i się poddać. Będzie mi też bardzo ciężko, ale nic na siłę. Jednak jeśli nie spróbuję, to nie wiem czy się doczekam kontaktu z jego strony. A chciałabym po prostu się spotkać i porozmawiać żeby wszystko między nami było jasne. - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
Reklama
Zobacz inne dyskusje
- Mam problem
Czy to może być depresja? Od pewnego czasu nic mi się nie chce. Z trudem zaczynam...
Forum: Depresja
- Tematy:
- depresja
- emocje
- napęd
- zaburznia nastroju
- nerwica