Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Pech czy tylko mi sie tak wydaje ? (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/pech-czy-tylko-mi-sie-tak-wydaje/watek/1367403/1.html#p1367403https://www.psychiatria.pl/forum/pech-czy-tylko-mi-sie-tak-wydaje/watek/1367403/1.html Pech czy tylko mi sie tak wydaje ?
Witam. Nie czesto pisze na takim forum. Otóż zaczne od tego ze mam w porządku rodzinę. I kochanego chłopaka. Raczej wszyscy mnie akceptują. Ale... Mam 4 rodzenstwa.. I jak bylam mala to bylo ok. Ale jak juz dorastałam czulam i czuje do teraz ze moja siostra jest faforyzowana.. Bo ona chodzi na studia itd. A ja nie chcialam isc na studia. Bo wole pracowac. Mam braci z jednym bratem(mieszka z nami) wgl. Nie rozmawiamy . omijamy sie z daleka.. Od zawsze tak bylo.. (Nie lubimy sie) dodam równiez to ze ja jestem chora.. W sensie takim ze mdleje.. Nie az tak czesto i nie jest to az taka powazna choroba (ale przez to nie mam prawka) lecze się.. I czuje ze rodzina ma mi to za zle.. Jak mama slysze ze znow zemdlalam to tylko wzdycha.. Jeszcze mialam problemy z tarczyca. I inne problemy ze zdrowiem.. A reszta mojego rodzenstwa jest zdrowa jak koń... Chlopak bardzo sie troszczy... Mówi ze moge na niego liczyc.. Ale nie chce go zabardzo osaczac..
Ale znow teraz dochodza kolejne klopoty.. Koncze staz.. I nie potrafie pracy znalezc... Chodze osobiscie.. Codziennie wysylam CV..
Ponadto moja rodzina taka jest ze porownują do innych czlonkow rodziny..i mama zawsze mówi np. Aaa ze po takim kierunku co ja mam nic nie osiagne i wgl. Ze bez prawka se nie poradze..
Ja juz nie mam sił.. (Nie nie zabijam sie.)
Ale mam takiego pecha.. Nie chcialam sie uzalac.. Ale juz nie mam sil.. Musialam.. Doradcie mi cokolwiek.. prosze tylko o porady. Dziekuje - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- 23 lata i brak chłopaka, lęk przed samotnością
lata teraz skończyłam.Nigdy nie byłam i aktualnie nie jestem w związku....
Forum: Po godzinach - Czuję, że zmarnowałam sobie życie
Mam 20 lat, od 13 do 19 roku życia zmagałam się z depresją, teraz jest ze...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Perazin 25, Asertin 50
Witam, mam pytanie odnośnie leków asertin 50 oraz perazin 25. Czy coś się...
- Nie wiem co się dzieje
Ostatnio nie ważne gdzie jestem zawsze znajdzie się ktoś kto doprowadza mnie to...
Forum: Po godzinach